Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Eva Suites All Inclusive

Hotell Eva Suites All Inclusive

Säsong:

Populärt lägenhetshotell med All inclusive
Detta lägenhetshotell har blivit en favorit hos våra gäster. Hotellet har ett bra läge med gångavstånd till det mesta. Eva Suites är litet och mysigt och byggt i typisk grekisk stil; vita hus med blåa dörrar som fint ramas in av blomstrande bougainvillea, gröna gräsmattor och palmer. Här finns två poolområden med en poolbar som serverar dryck och enklare rätter. Det finns också en restaurang som serverar frukost, lunch och middag (restaurangen ligger en trappa upp, ej hiss). På gångavstånd ligger centrum i Agia Marina där det finns både restauranger och möjlighet till shopping. En mindre matbutik och uttagsautomat finns precis utanför hotellet. Under högsäsong anordnar hotellet underhållning ca en gång/vecka.

Lägenheterna
Lägenheterna är ganska enkla och varierar i storlek och utformning, men är klassiskt kretensiska i sin inredning. Enrumslägenheter (studio) med sovrum och kokhörna. Tvårumslägenheter med sovrum och vardagsrum med kokhörna. Trerumslägenheter med två sovrum och ett vardagsrum med kokhörna. Sovrummen har en mindre dubbelsäng eller två separata sängar. I vardagsrummet finns det möjlighet till en eller två extrabäddar (bäddsoffa). Kokhörnan har enkel köksutrustning, vattenkokare eller kaffebryggare, kylskåp och två kokplattor. (12 av 18 studios & 2 av 24 tvårumslgh saknar kokhörna men har kylskåp.) Alla lägenheter har balkong (låga räcken) eller markterrass och klinkergolv. Badrummet har duschkabin och toalett (hårtork finns att låna i receptionen). Många av lägenheterna har en planlösning i två våningar och de har då en smal spiraltrappa mellan våningsplanen.

Övrigt
Turist/strandområde med genomfarts trafik och folkliv som kan uppfattas som störande. Byggt 2000, löpande renoveringar. Totalt 52 lägenheter fördelat på sju byggnader. Flera trappor och nivåskillnader inom området. För att komma till stranden måste en trafikerad väg korsas. Trådlöst internet i lobby och poolområde (gratis, max 200MB/vecka därefter mot kostnad). Kassafack i rummen kostar ca 20 euro/vecka (aug-16), luftkonditionering ingår.
 


Faciliteter

Avstånd

  • Flygplats ( Chania airport - 30 km )
  • Strand ( 50 m )
  • Lokalt centrum ( Agia Marina - 0 m )
  • Centrum ( Chania - 10,3 km )

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Agia Marina, 73014, Chania Crete, Greece

Telephone

:+30 28210 60566