Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Louis Creta Princess All Inclusive

Hotell Louis Creta Princess All Inclusive

Säsong:

Familjehotell med vattenrutschkanor och piratskepp
Hotellet ligger fridfullt till i Maleme, precis vid havet och har en internationell atmosfär. De tre hotellbyggnaderna omges av en stor grönskande trädgård som löper hela vägen ner till stranden. Här finns gott om plats att leka och busa. Hotellet har två poolområden var av det ena med fem vattenrutschkanor*. Mitt på den fina stranden finns en stor lekplats i form av ett sjörövarskepp. Det erbjuds även faciliteter så som barer, nattklubb, en bufférestaurang, en asiatisk restaurang (mindre buffé), biljard, bordtennis, minigolf, två tennisbanor, basket och barnklubb (ej svensktalande, 4-12 år). Hotellet har även ett aktivitetsteam som anordnar aktiviteter och underhållning dagligen. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa och trevliga rum inredda i grönt, blått och vitt. Standardrum med en dubbelsäng eller två separata sängar samt en enkelsäng eller en bäddsoffa för två personer (Standard Side Sea View tar upp till fyra personer, Standard Sea View tar tre). Alla rum har klinkergolv, minibar (tom), telefon, satellit-tv och balkong. Badrummen har badkar med dusch, toalett och hårtork.

Övrigt
Turist/strandområde med passerande trafik. Byggt 1976, helrenoverat 2012. Totalt 420 rum fördelat på tre byggnader. Hiss finns endast i huvudbyggnaden, de andra byggnaderna är endast två våningar. Nivåskillnader och trappor förekommer inom hela området. Poolhandduk finns mot deposition. Wifi i allmänna utrymmen och på rummen (gratis). Kassafack kostar ca 3,5 euro/dag (sep-16), luftkonditionering är gratis. Gratis busstransport till Chania dagligen. Uttagsautomat finns på andra sidan huvudgatan.
*Vattenrutschkanorna är öppna 10:00-18:00. Man måste vara minst 5 år (3 år för de i barnpoolen) och 120 cm lång för att få åka i dessa samt att föräldrar har ansvar och ska övervaka sina barn när de åker.


Faciliteter

Avstånd

  • Flygplats ( Chania airport - 34 km )
  • Strand ( strandläge )
  • Lokalt centrum ( Maleme - 500 m )
  • Centrum ( Chania - 17 km )

Allmänna faciliteter

  • Hiss ( i huvudbyggnaden )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2-4 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool
  • Pool med Vattenrutschkana ( fem vattenrutschkanor )
  • Barnpool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:P.O Box 47 73014 Platanias Chania Crete, Greece

Telephone

:+30 2821062702