Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Blue Star All Inclusive

Säsong:

Bra mellanklasshotell för alla åldrar
En bit upp från huvudgatan ligger detta större hotell. Det består av två byggnader på var sin sida om en mindre gata och som har var sitt poolområde med poolbar. Vid en av poolerna finns också två vattenrutschkanor. Hotellet har bra service, många faciliteter och aktiviteter som restaurang, biljard, bordtennis, basket, barnklubb (ej svensktalande), frisör, butiker, bastu och hamam. Under högsäsong ordnar ett underhållningsteam (ej svensktalande) aktiviteter både dag- och kvällstid för stora och små. Några aktiviteter/faciliteter mot avgift.

Rummen
Bekväma, något slitna standardrum inredda i mjuka färger. I huvudbyggnaden har alla rum en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. I annexbyggnaden har de flesta rum två separata sängar. Familjerum för fyra personer med antingen ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med en bäddsoffa och en extrabädd eller ett större rum med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Familjerummen ligger i annexbyggnaden och har endast en luftkonditioneringsapparat. Alla rum har satellit-tv, telefon, minibar (tom), klinkergolv och en liten balkong. Badrum med duschkabin (annex) eller badkar (huvudbyggnad), toalett och hårtork.
Det finns fyra handikappanpassade rum (för max två personer, balkongdörren är 58 cm bred), två i vardera byggnaden.

Övrigt
Turist/stadsområde med trafik, ljud och musik från hotellets huvudpool samt en moské i närområdet som kan uppfattas som störande. Byggt 1995/2002, den äldre delen renoverad 2004. Totalt 338 rum fördelat på två byggnader (huvudbyggnad-rund och annexbyggnad). De båda byggnaderna ligger på var sin sida om en liten väg men med en bro över som förenar områdena. Konferensmöjligheter. Gratis busstransport till hotellets privata strand (solstolar och parasoller mot avgift) ett par gånger per dag. Internethörna finns i anslutning till receptionen (mot kostnad) och trådlöst internet i lobbyn (gratis). Transferbussen stannar ca 50 m från hotellentrén. Kassafack kostar ca 10 euro/vecka + 10 euro i deposition (nov-15), luftkonditionering ingår. Uttagsautomat finns ca 400 m bort.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Adress: Kızlar Pınarı Mah. Çevre Yolu Cad. 1513. Sk. No.2, Alanya
Tel: +90 242 510 06 00


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Hiss ( i båda byggnaderna )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 11 i huvudb, 6 i annex )

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCrad )
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • 2 Utomhuspooler
  • Inomhuspool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Kizlar Pinari Mah. Çevre Yolu Cad. 1513. Sk. NO.2, 07400 Alanya

Telephone

:+ 90 242 510 06 00