Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Kleopatra Royal Palm

Hotell Kleopatra Royal Palm

Säsong:

Familjehotell vid Kleopatrastranden
Ett hotell med bra läge vid Kleopatrastranden. Området runt hotellet är upprustat och det är trevliga promenadvägar in till centrum. Soligt poolområde med en separat pool med två vattenrutschkanor (öppna 11:00-16:00). På hotellet finns bordtennis, biljard och turkiskt bad (maj-oktober). På baksidan av hotellet finns en trevlig trädgård med volleyboll, lekplats och solstolar. Hotellets restaurang, som har platser både inne och runt poolen, serverar frukost-, lunch- och middagsbuffé samt snacks. Under högsäsong anordnads ”Turkisk afton” två kvällar/vecka. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Stilfullt inredda rum med möbler i mörkt träslag som ger ett elegant intryck. Standardrum med två separata sängar eller en dubbelsäng, några rum med möjlighet till en extrabädd i bäddfåtölj (lämplig för barn).
Familjerum för upp till fyra personer, med ett sovrum som har två separata sängar eller en dubbelsäng, och ett vardagsrum med två extrabäddar i bäddfåtöljer (lämpliga för barn).
Alla rum har varierande planlösning och storlek. Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (tom) och balkong (två familjerum och ett standardrum är utan balkong). Badrummen har duschkabin eller badkar med dusch (familjerummen), hårtork och toalett. Två handikappanpassade standardrum finns på förfrågan (rullstol går ej att få ut på balkongen).

Övrigt
Turistområde med lokal trafik och en del busstrafik. Ljud från närliggande restauranger, folkliv och moské kan uppfattas som störande. Byggt 2003, renoverat 2012. Totalt 188 rum fördelade på tre byggnader. Konferensmöjligheter. Hissen når inte konferensrummet som ligger under markplan samt två rum på översta våningen. Trappsteg och ramp till reception och strand. Hotellet är lyhört. Wifi finns på hela hotellområdet (gratis). Uttagsautomat finns ca 100 m från hotellet. Kassafack kostar ca 2 euro/dag (aug-16), luftkonditionering ingår. Solstolar och parasoller på stranden ingår inte.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Hiss ( en i varje byggnad )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool ( två vattenrutschkanor )
  • Barnpool

Strand

  • Hotellstrand ( solstolar mot kostnad )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Kizlarpinari Mah. H. Senli sok. 07400 Alanya

Telephone

:0090 242 511 95 17