Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Riu Kaya Obegränsad Golf (Kaya Palazzo GC)

Hotell Riu Kaya Obegränsad Golf (Kaya Palazzo GC)

Säsong:

Vackert hotell bredvid golfbanan med strandläge
Hotellet ligger cirka 200 meter från golfbanan, som delas med det lyxigare systerhotellet Riu Kaya Palazzo. 18-hålsbanan är inte svårspelad, och passar bra som avslutning på höstsäsongen, eller för att komma igång i den tidiga våren. I och med att det är promenadavstånd till golfklubben är det lätt att ta sig dit för spontan träning mellan golfrundorna.

Riu Kaya ligger vackert inbäddat vid pinjeskogen precis vid havet, och är ett bra alternativ för golfaren som har med sig familjen som inte spelar. Här finns många aktiviteter för både barn och vuxna, bland annat en fin inomhuspool, tre utomhuspooler varav ena är en barnpool med tre vattenrutschkanor. Anläggningen har 22 tennisbanor, ett välutrustat gym, bordtennis, basket och barnklubb. Man kan även koppla av med Spa-behandlingar, hamam, bastu och massage. Hotellet är också populärt bland idrottsföreningar som gärna förlägger sina träningsläger hit. På hotellet råder en lättsam och informell stämning, liksom i den trivsamma bufférestaurangen. Det finns även flera barer och tre à la carte-restauranger. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Spatiösa, ljusa, smakfulla rum. Standardrum för två personer med en dubbelsäng och med möjlighet till en extrabädd (två extrabäddar om minst två personer är under 12 år). Sviter för två personer och möjlighet till en extrabädd (två extrabäddar om minst två personer är under 12 år). Dessa består av ett sovrum och ett vardagsrum med extrabäddar i bäddsoffor, samt ett badrum. Alla rum har satellit-tv, telefon, minibar (vatten & läsk ingår), laminatgolv och balkong. Badrummen har hårtork, duschkabin och toalett. Tio handikappanpassade rum finns på förfrågan.

Golfinformation
I paketet ingår obegränsat med golf på Kaya Palazzo Golf Club. Sex rundor (en per dag)  förbokas via Detur på golf@detur.se eller på 08-723 46 00. Önskar man spela fler rundor går det att boka direkt på golfklubben i mån av plats (ej spel på ankomstdag eller avresedag). De bekräftade starttiderna skrivs in på en så kallad voucher. Denna voucher måste medtas till golfklubben för att få spela. Bagagerum för golfbagar finns.  Kaya Palazzo Golf Club ligger precis i anslutning till hotellet ca 150 m bort.


Kaya Palazzo Golf Club
Kaya Palazzo Golf Club öppnades i november 2007 och är i yppersta skick. Kayas skogs/parkbana har snabbt blivit mångas favorit, dels på grund av skicket, men också tack vare en trevlig layout. Trots att det är gott om vatten är banan inte särskilt svårspelad, och tack vare den i det närmaste obefintliga ruffen går spelet snabbare. En lättsam stämning och atmosfär på klubben gör att många snabbt känner sig hemma här. Rundan börjar med en ganska enkel par 5:a, vilket är bra för självförtroendet. Sedan bjuder Kaya visst på en del svårigheter, men den lämpar sig ändå bäst för medelgolfaren. Femman och nian på första nio är riktigt bra golfhål, liksom avslutningen på rundan. Bor man sedan på det egna hotellet så har man bara 150 m till klubbhuset.

Övrigt
Strand/naturområde. Byggt 1998, renoverat 2011. En byggnad med totalt 506 rum. Nivåskillnader och trappsteg förekommer inom hotellområdet. Konferensmöjligheter. Wifi i lobbyn (gratis). Poolhandduk ingår. Kassafack på rummet mot kostnad, ca 1,5 euro/dag (nov-17), luftkonditionering ingår. Luftkonditioneringen är centralstyrd och brukar vara igång från mitten av jun- mitten av sept.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr). 


Faciliteter

Avstånd

  • Centrum ( Antalya - 38 km )
  • Flygplats ( Antalya airport - 29 km )
  • Strand ( Hotellstrand 0 m )
  • Lokalt centrum ( Kadriye - 2 km )

Allmänna faciliteter

  • Hiss ( 6 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 6 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Inomhuspool
  • Barnpool
  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( 300 m )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Üçkum tepesi Mevkii, Belek - Antalya

Telephone

:+90 242 725 55 00