Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Corolla

Hotell Corolla

Säsong:

Modernt hotell med stort poolområde
Bra hotell med en modern känsla som ligger i området Kumköy i Side. Det första som möter en är en öppen och inbjudande lobby. Hotellet ligger med närhet till strand och har ett stort trevligt poolområde med både vuxen- och barnpool och en pool med två rutschkanor**. Det finns även en inomhuspool (uppvärmd vintertid). Hotellet erbjuder två à la carterestauranger (italiensk och ottomansk), en rogivande och vacker Spa-avdelning med flera behandlingar, hamam, liten gymhörna, bordtennis och strandvolley, lekplats etc. Under högsäsong anordnar hotellet lättare underhållning. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, modernt inredda rum i beigt och vitt. Standardrum med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Det finns även två typer av familjerum för upp till fyra personer. Det ena med två separata rum (ett med en dubbelsäng och ett med två separata sängar) och ett gemensamt badrum. Det andra med ett sovrum med en dubbelsäng och ett litet rum (utan fönster) med en våningssäng och ett badrum. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår), klinker- eller laminatgolv och balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Två handikappanpassade rum finns på förfrågan (liten tröskel för att komma upp på balkongen och till duschen). Alla rum är rökfria.

Övrigt
Turistområde med lokal trafik som kan uppfattas som störande. Byggt år 1999, renoverat 2011. Totalt 404 rum fördelat på tre byggnader. En del nivåskillnader/trappsteg på hotellområdet, ramper finns. Konferensmöjligheter. Wifi i lobbyn (gratis). Poolhandduk finns att låna. Gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster på stranden men vill man ha en madrass på solstolen så är denna mot kostnad. Kassafack kostar ca 1,5 euro/dag (aug-16), luftkonditionering ingår.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr)och beroende på väderförhållanden.
**Öppna 10:00-12:00 & 14:00-16:00. Åldersgräns 12 år eller i förälders sällskap.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobby & vid pool )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool ( två vattenrutschkanor )

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Selimiye mahallesi, 655 Sokak, No:2 SIDE

Telephone

:+902427535020