Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Om Detur

Om Detur

Om Detur


Detur startade 1993 som en resebyrå i Turkiet med en kund- och servicecentrerad filosofi. 1998 expanderade vi utanför Turkiet till olika delar av Europa och blev mer kända som Detur International. Företaget lade tidigt till Tunisien, Egypten och Thailand till den växande listan på resmål och år 2000 startade vi upp verksamheten i Sverige. Idag finns vi i hela Norden, och vi är stolta över att vara en av de ledande researrangörerna på marknaden med ca 200 000 gästerårligen från Norden. Vi arrangerar främst resor för soldyrkande Nordbor, men vi gör även specialresor för grupper, företag, fotbollsläger för fotbollslag, rundresor och kryssningar. Vi erbjuder dessutom ett stort och brett golfprogram i Turkiets golfparadis Belek, samt även i Tunisien och Egypten. Läs mer om Deturs historia här.

 

Våra resmål

I Sverige har Detur har specialiserat sig på charterresor till de populära länderna TunisienTurkiet , Grekland och Spanien . Vårt fokus och långa erfarenhet att arrangera resor till Turkiet och Tunisien gör att vi är experter på våra resmål, men Grekland var även ett av de första resmålen i programmet efter lanseringsåret 2000. Nytt resmål till vintern 2016 är Gran Canaria  i Spanien. 

Vår långa erfarenhet att arrangera resor och vårt fokus gör att vi är experter på några färre resmål och vi kan ge en närmare upplevelse av det land du reser med oss till. Vår duktiga personal vill gärna hjälpa dig att hitta det bästa alternativet för dig, samt ge dig tips och information om resmålen, eller läs mer om våra resmålstips på vår hemsida.