Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Socialt ansvar

Socialt ansvar


BARNCANCERFONDENS VÄNFÖRETAG

Varje år finansierar Barncancerfonden 90 % av barncancerforskningen i Sverige helt utan stöd från staten! Utöver forskning finansierar Barncancerfonden vård, vårdutveckling, stöd till drabbade familjer samt informationsspridning. Detur är med och bidrar till det övergripande målet: Att alla barn som drabbas av cancer skall bli friska igen och leva fullgoda liv.  Läs mer »

 

Vi stödjer ECPAT i sitt viktiga arbete!

ECPAT är en politiskt och religiöst obunden barnrättsorganisation vars vision är en värld utan barnsexhandel. Organisationen bildades i Thailand 1990 och bildades i Sverige 1996. Ändamålet är att genom informations-, opinions- och påverkansarbete samt samverkan med andra parter, bidra till att förebygga och stoppa alla former av barnsexhandel, dvs barnsexturism, barnpornografi och människohandel med minderåriga för sexuella syften.
Om du på resande fot stöter på eller misstänker sexuella övergrepp på barn, polisanmäl detta till lokal polis, en lokal barnrättsorganisation eller en ambassad. 

 

New Hope Reseindustrins Barnfond

Sedan starten för 25 år sedan har NEW HOPE Reseindustrins Barnfond samlat in över 25 miljoner kronor. New Hope arbetar ideellt och har valt att stödja mindre projekt för att ha en nära kontakt och kontroll över att våra bidrag direkt gör skillnad, utan dyra mellanhänder. Detur stöttar New Hope och skänker bl a resepresentkort till Reseindustrins Barnfonds julkalender vars intäkter går till att förbättra barns livssituation världen över.