Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Träningsresor

Träningsresor

Träningsresor

Följ med på träningsresa från din lokala avreseort till våra destinationer och inspireras till ett sundare liv. Våra instruktörer är på plats och inspirerar dig till goda vanor och träningsutveckling. Vi kommer helt fokusera på dig och din träning - oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi lanserar löpande nya och spännande träningsresor. Kombinera träning och aktivitet på semestern. Läs mer om vilka avresedatum och orter vi erbjuder.

TRÄNING

Du kanske tillhör dem som brinner för att träna tillsammans med andra lika mycket som vi gör och vill ta del av detta även på din semester. Eller så kanske du är helt ny inom träning och vill få en inspirerande kickstart till att komma igång, få hjälp med motivationen och få möjlighet att hitta den träningsform som passar just dig. Vilket som så kommer du att hitta aktiviteter som passar dig. Varje dag börjar vi med yoga ute på piren, jogging eller morgongympa. Morgonen fortsätter sedan med ett kort styrkepass för att sedan inta en välsmakande frukost. Under dagen finns massor med aktiviteter att välja mellan med allt från olika dansklasser och vattengympa till löpskolning, tabata och TeamTräning. Träning sker utomhus och inomhus med närhet till havet, så varför inte svalka dig med ett dopp efteråt?. 

AKTIVITETER

Förutom ett heltäckande träningsprogram så erbjuder vi även andra aktiviteter för lite extra glädje. Två av kvällarna håller vi föreläsningar på olika relevanta teman inom träning och hälsa. Vi erbjuder gemensamma middagar för lite extra sammanhållning. Förutom detta arrangerar vi gemensamma aktiviteter, kör temapass och lite överraskningar. 

INSTRUKTÖRERNA

Instruktörerna är handplockade och har stor kunskap inom träning. Var och en är specialist på sitt område, som de ser fram emot att dela med sig av till dig. De kommer gärna med tips och idéer till dig under veckan, för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning. Förutom instruktörerna finns även en av Deturs guider på plats som ser till att du får reda på allt som är värt att veta.