Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Träningresor till Gran Canaria

Våra Instruktörer

Samtliga av våra instruktörer har lång bakgrund med mycket erfarenhet inom träningsbranschen. Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om några av dem.  

Träningsresor till Gran Canaria

Följ med TaudienTraining och Detur till fantastiska Gran Canaria. Här finns allt du kan önska med stora fina sandstränder, lång strandpromenad och ett stort utbud av shopping och nöjen att spendera tid på mellan alla träningspass. TaudienTraining har lång erfarenhet från träningsbranschen med ett team av instruktörer som ser de till att du får uppleva en av dina bästa veckor. De erbjuder ett enormt träningsutbud att välja mellan med pass som yoga, aqua, dansklasser, funktionell träning och styrkepass. En mix av rolig och utmanande träning i underbar miljö kombinerat med workshops och föreläsningar ger dig en perfekt kombo av glädje och inspiration att ta med dig hem. Välkommen att inspireras tillsammans med oss!

Med avresa från Stockholm har ni endast morgonpass under lördagen, därefter en träningsfri sista dag på Gran Canaria!

 

  Boka innan 30 juni och få 400:- rabatt/person! 

   

Schema

 

Schemat är preliminärt och kan komma att ändras. Du väljer själv hur mycket du vill träna och vad du vill vara med på. När inget annat anges är passen 45- 50 min långa. 

Klicka på respektive dag för att läsa mer om dagens program.  

Dag 1 - Välkomstmöte
Dag 2 - Body Balance, Aqua Tabata m.m
Dag 3 - Yoga, Cardio m.m
Dag 4 - Core , grit m.m
Dag 5 - Yoga, CX Works m.m
Dag 6 - MRL , Strandfys m.m
Day 7 - Yoga -Tabata mm.
Day 8 - Yoga , jogging mm.