Specialerbjudanden

Golf I Tunisien

Golf i Tunisien

Tunisien erbjuder golf i världsklass med väldigt prisvärda green fees. Här ligger hotellen på bekvämt avstånd från otroligt fina golfbanor i underbara omgivningar och här räcker den svenska kronan långt. Landet har seglat upp i toppen bland resmål för golfare och vi kan verkligen förstå varför. En semester i golfens tecken förlänger mer än bara din drive. 

När du spelar golf i Tunisien kan du välja mellan olika resmål och banor.

Port el Kantaoui i staden Sousse, med sina två mycket spektakulära 18-hålsbanor Sea- och Panorama Course och i Hammamet erbjuds Citrus Golf Club, som med sina två 18-hålsbanor och en 9-hålsbana är en av de största golfanläggningarna i landet. Precis intill Citrus ligger Yasmine Golf Club, som även den håller hög klass. I Monastir hittar du Flamingo Golf Club och Palm Links Golf Club. Flamingo har nyliggen genomgått en renovering, och med sina kuperingar inte är helt lättspelad. Palm Links är lite enklare, utan att för den skull bli tråkig.

Tunisien är något av en kulturell smältdegel och har genom århundradena präglats av många olika inflytanden, från romare, till araber, turkar och fransmän tills man blev självständiga 1956. All denna historia har skapat levande, inspirerande miljöer och en fantastisk matkultur. Så när du inte är upptagen på greenen rekommenderar vi verkligen att du ger dig ut och upptäcker landet. 

Tunisien erbjuder historiska sevärdheter som romerska lämningar i Dougga och Bulla Regia, en spännande tvådagarsutflykt i Sahara och mycket mer. Besök de spännande Berberna nära Matmata, se saltsjön mitt i öknen vid Douz eller besök platserna mitt i öknen där både Star Wars och Gladiator spelades in.

Det finns mycket att upptäcka!

Som vanligt rekommenderar vi varmt att ni reser All Inclusive om ni är ett större sällskap som golfar tillsammans. Det ger en sinnesfrid att fokusera på golfen och avkopplingen. Man kan spontant tro att All Inclusive främst är till för barnfamiljer, men det passar utmärkt även för dig som vill spela golf i Tunisien. Logistiken blir smidigare helt enkelt. 

Erbjudanden
Hittar inget erbjudande
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar