Specialerbjudanden

Strandnära hotell

Kan det bli bättre än strandnära hotell? Efter den härliga frukosten på hotellet kan du promenera rakt ut på stranden, ta dina flip-flops i handen och känna hur sanden silas mellan tårna. När du bor på våra strandnära hotell är det fullständig njutning som gäller. Klart du ska bo här!

Strandnära hotell Turkiet

Hotell nära stranden eller strandnära hotell. Kärt barn har många namn. Att bo nära havet är att få ut maximal avkoppling på semestern. När du reser till Turkiet med oss rekommenderar vi varmt att boka ett strandnära hotell så att du kan maxa ut njutningen.

Strandnära hotell Tunisien

När du reser till underbara Tunisien vore det synd att inte passa på att boka ett strandnära hotell. På så sätt får du ut maximal upplevelse av din vistelse här. Att bo på strandnära hotell sätter guldkant på semestern, minst sagt.

Strandnära hotell Egypten

Till Egypten reser många för att dyka och uppleva de underbara vattnen här. Då vore det nästan synd att inte passa på att boka ett strandnära hotell. När du bor på strandnära hotell kan du fokusera helt på både avkoppling och äventyr. Här ser du våra hotell med strandnära läge i Egypten.

Strandnära hotell Grekland

Förutom maten och de charmiga landskapen så vill man ju uppleva sol och bad på semestern, eller hur? För att maxa ut njutningen rekommenderar vi verkligen att satsa på ett strandnära hotell. Här hittar du våra strandnära hotell i Grekland

Paketerbjudanden

Kreta, Agia Marina

Agia Marina

Resor till Agia Marina - perfekt för barnfamiljer

Agia Marina Grekland är ett av Kretas mest populära resmål. Det är en livlig ort med vackra gröna omgivningar. Denna charmiga lilla ort bjuder både på avslappning och spännande aktiviteter. Ifall du vill ha största möjliga komfort under resan kommer du att föredra en all inclusive Kreta, då får du allt du behöver direkt på hotellet.

från 7 749 SEK

Kreta, Maleme

Maleme

Lugn strandidyll, perfekt för avkoppling! 

I slutet av Chaniakustens pärlband av semesterorter ligger de små, mysiga orterna Gerani & Maleme. Hit åker man för att koppla av samt njuta av sol och bad i lugn atmosfär. Klapperstenstranden är både lång och bred, och det är det glest mellan solstolarna, vilket gör strandvistelsen ännu mer avkopplande. I Maleme finns en ca två kilometer lång strandpromenad som löper fram till utkanten av Gerani. Det lugna strandlivet har gjort att även den utrotningshotade havssköldpaddan Caretta Caretta har valt detta område till äggkläckningsplats. En semester i detta område ger dig kontakt med landsbygden och den mer traditionella sidan av västra Kreta. I centrum finns ett mindre utbud av tavernor, caféer och små butiker. Längtar man efter ett mer pulserande nattliv så ligger livliga Platanias inte långt bort. 

från 8 299 SEK

Kreta, Rethymnon

Rethymnon

Resor till Rethymnon

Boka en all inclusive Kreta till Rethymnon Grekland med oss på Detur och låt semesterlugnet infinna sig. I den här semesterpärlan börjar stranden mitt i staden och sträcker sig över en mil, och bland den gamla stadens mysiga gränder finner du genuina restauranger. Inte konstigt att resor till Rethymnon är populära och att våra resenärer återvänder - gång efter gång.

När du bokar hotell Rethymnon så har du aldrig långt till stranden. Staden är Kretas tredje största och har en unik arkitektur som blandar det venetianska och turkiska. Staden blomstrade under medeltiden och än idag har den kvar mycket från den perioden, såsom arkader och stentrappor, vilket ger staden ett mysigt och romantiskt skimmer över sig. Det här är resmålet för dig som gillar strandliv, grekisk mat och kultur samt shopping. Med Detur kan du boka billig charter Kreta och vi flyger från flera orter i Sverige.

Kreta är ett av de mest populära resmålen och vi på Detur är glada över att kunna erbjuda billiga resor till Rethymnon. Vi kan även erbjuda att resa till Rethymnon all inclusive där alla måltider är inkluderade och det enda du behöver fokusera på är att hinna med ditt flyg till Kreta.

från 5 049 SEK

Rhodos, Ialyssos

Ialyssos

Semesterorterna Ixia och Ialyssos ligger efter den milslånga klapperstenstranden på nordvästra sidan av ön. Ialyssos är Rhodos näst största stad och ligger ca 8 km ifrån Rhodos stad. Ixia ligger ca 3 km närmare Rhodos stad och är en mindre ort som vuxit upp kring hotellen som byggdes utanför Ialyssos. Här slipper man trängsel och stress på stränderna. Orterna har blivit populära hos barnfamiljer som vill njuta av sol och bad, ha närheten till det livliga Rhodos stad men bo lugnare till, samt hos kite- och windsurfare som utnyttjar de friska vindarna som blåser i detta område. Vindarna som drar in över land gör att det alltid svalkar lite här, även de hetaste sommardagarna. Solnedgångarna på denna sida av ön är sagolika. Efter en härlig dag på stranden avslutar man dagen bäst med en vällagad middag på någon av ortens alla restauranger samtidigt som man beundrar det vackra skådespelet när solen sänker sig i havet. 
från 4 498 SEK

Turkiet, Alanya

Alanya

Till Alanya har skandinaver rest i mer än 20 år och populäriteten håller i sig. Det är egentligen inte så konstigt för här finns den perfekta kombinationen av stad, strand, shopping, resturanger och nattliv samt kulturella sevärdheter. Dvs allt man kan önska sig för den bästa semestern i en av Turkiets vackraste turistorter. Det som gör Alanya extra omtyckt är att här blandas turismen med det lokala livet om vartannat. Vardagslivet fortsätter med barn som går i skolan, lokala marknader, små lokala caféer där man sitter och dricker te och spelar backgammon. Mitt i detta så går turister runt och tar del av staden på sitt sätt. Genom åren har man vant sig att så här ska det vara, detta är det moderna Alanya helt enkelt.

från 2 998 SEK

Turkiet, Antalya & Lara

Antalya & Lara

Antalya kallas för den Turkiska Rivierans ”huvudstad”. En pulserande storstad med 1 miljon invånare och med ett stads- och kulturliv, bra shoppingmöjligheter samt barer, restauranger, diskotek och nattklubbar för alla smaker. Staden har en mer än 2 000 år gammal historia med många sevärdheter. Här finns det också två stränder med fint, rent och klart vatten så du får en perfekt kombination av sol, bad och storstad. Då det är just en storstad så hittar du också många aktiviteter som är barnvänliga, t.ex. akvarium och vattenland. Till Antalya reser man året om och när man inte solar och badar är shopping högt upp på sysselsättningslistan. I centrum finns massor av butiker och bazarer och flera stora gallerior med mängder av butiker.
från 3 398 SEK

Turkiet, Side

Side

Side är en liten halvö som ligger mittemellan två långa stränder. Den lilla halvön har funnits sen romartiden och med2 000 års historia är Side en av Turkiets äldsta städer. Under antiken var Side ett handelscentrum och området är fullt av gamla kulturskatter, bland annat den gamla ringmuren och den bevarade romerska teatern. Här trängs antika tempelruiner sida vid sida med moderna kaféer, restauranger, barer och butiker. Biltrafik är förbjuden i stadens centrum och de flesta tar sig in till fots eller med buss till busstationen som finns 500 m utanför för stadsporten.

från 3 398 SEK
Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14