Specialerbjudanden

Strandnära hotell

Kan det bli bättre än strandnära hotell? Efter den härliga frukosten på hotellet kan du promenera rakt ut på stranden, ta dina flip-flops i handen och känna hur sanden silas mellan tårna. När du bor på våra strandnära hotell är det fullständig njutning som gäller. Klart du ska bo här!

Strandnära hotell Turkiet

Hotell nära stranden eller strandnära hotell. Kärt barn har många namn. Att bo nära havet är att få ut maximal avkoppling på semestern. När du reser till Turkiet med oss rekommenderar vi varmt att boka ett strandnära hotell så att du kan maxa ut njutningen.

Strandnära hotell Tunisien

När du reser till underbara Tunisien vore det synd att inte passa på att boka ett strandnära hotell. På så sätt får du ut maximal upplevelse av din vistelse här. Att bo på strandnära hotell sätter guldkant på semestern, minst sagt.

Strandnära hotell Egypten

Till Egypten reser många för att dyka och uppleva de underbara vattnen här. Då vore det nästan synd att inte passa på att boka ett strandnära hotell. När du bor på strandnära hotell kan du fokusera helt på både avkoppling och äventyr. Här ser du våra hotell med strandnära läge i Egypten.

Strandnära hotell Grekland

Förutom maten och de charmiga landskapen så vill man ju uppleva sol och bad på semestern, eller hur? För att maxa ut njutningen rekommenderar vi verkligen att satsa på ett strandnära hotell. Här hittar du våra strandnära hotell i Grekland

Paketerbjudanden

Kreta, Agia Marina

Agia Marina

Resor till Agia Marina - perfekt för barnfamiljer

Agia Marina Grekland är ett av Kretas mest populära resmål. Det är en livlig ort med vackra gröna omgivningar. Denna charmiga lilla ort bjuder både på avslappning och spännande aktiviteter. Ifall du vill ha största möjliga komfort under resan kommer du att föredra en all inclusive Kreta, då får du allt du behöver direkt på hotellet.

från 8 098 SEK

Kreta, Kato Stalos

Kato Stalos

Lugnt läge, med nära till allt.

Den lilla orten med ett härligt grekiskt lantliv nära intill. Charmigt, mysigt och perfekt för barnfamiljer och par som vill fly till en idyllisk liten badort. Här finns ett stillsamt kvällsliv med några strandtavernor och ett fåtal barer. Men vill man ha mer fart och fläkt så hittar ni Chania stad endast 7 km bort. Här är stranden lång, bred och långgrund, den lämpar sig perfekt för lek och bus! Vackra omgivningar, god mat och häftig historia finns att utforska. Grannbyn Agia Marina, som mer eller mindre växt samman med Kato Stalos erbjuder också tavernor att äta en god lunch på och butiker att strosa runt i när ni känner att solen gjort sitt.
från 7 698 SEK

Rhodos, Faliraki

Faliraki

Den populära semesterorten Faliraki har växt upp längs södra delen av öns kanske finaste strand, Falirakistranden. Det är en fyra kilometer lång sandstrand. Stranden ligger skyddad från vind och vågor och har blivit populär hos soldyrkare. Men när solen sjunker stiger pulsen i stadens intensiva nattliv. I centrum finns det ett rikt utbud av restauranger, barer och nattklubbar som inte stänger förrän solen går upp igen. Men även om centrum är livfullt så är det inte långt till det rofyllda, lantliga bylivet. Det gör att orten tilltalar de flesta, allt från festglada ungdomar till par och barnfamiljer. Barnfamiljerna tilltalas av den fina sandstranden, det stora utbudet av faciliteter (det finns en riktigt bra vattenpark) samtidigt som det går att dra sig undan nattlivet. I omgivningarna finns mycket att upptäcka, allt från underbara små badvikar med kristallklart vatten, till charmiga byar och antika fornlämningar. Faliraki ligger ca 15 km öster om Rhodos stad.
från 8 998 SEK

Turkiet, Alanya

Alanya

Till Alanya har skandinaver rest i mer än 20 år och populäriteten håller i sig. Det är egentligen inte så konstigt för här finns den perfekta kombinationen av stad, strand, shopping, resturanger och nattliv samt kulturella sevärdheter. Dvs allt man kan önska sig för den bästa semestern i en av Turkiets vackraste turistorter. Det som gör Alanya extra omtyckt är att här blandas turismen med det lokala livet om vartannat. Vardagslivet fortsätter med barn som går i skolan, lokala marknader, små lokala caféer där man sitter och dricker te och spelar backgammon. Mitt i detta så går turister runt och tar del av staden på sitt sätt. Genom åren har man vant sig att så här ska det vara, detta är det moderna Alanya helt enkelt.

från 2 098 SEK

Turkiet, Antalya & Lara

Antalya & Lara

Antalya kallas för den Turkiska Rivierans ”huvudstad”. En pulserande storstad med 1 miljon invånare och med ett stads- och kulturliv, bra shoppingmöjligheter samt barer, restauranger, diskotek och nattklubbar för alla smaker. Staden har en mer än 2 000 år gammal historia med många sevärdheter. Här finns det också två stränder med fint, rent och klart vatten så du får en perfekt kombination av sol, bad och storstad. Då det är just en storstad så hittar du också många aktiviteter som är barnvänliga, t.ex. akvarium och vattenland. Till Antalya reser man året om och när man inte solar och badar är shopping högt upp på sysselsättningslistan. I centrum finns massor av butiker och bazarer och flera stora gallerior med mängder av butiker.
från 3 798 SEK

Turkiet, Side

Side

Side är en liten halvö som ligger mittemellan två långa stränder. Den lilla halvön har funnits sen romartiden och med2 000 års historia är Side en av Turkiets äldsta städer. Under antiken var Side ett handelscentrum och området är fullt av gamla kulturskatter, bland annat den gamla ringmuren och den bevarade romerska teatern. Här trängs antika tempelruiner sida vid sida med moderna kaféer, restauranger, barer och butiker. Biltrafik är förbjuden i stadens centrum och de flesta tar sig in till fots eller med buss till busstationen som finns 500 m utanför för stadsporten.

från 1 898 SEK
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar