Belair Beach

Hotell med utsikt över den fina stranden
Hotellet ligger precis vid den fina stranden som leder hela vägen in till Rhodos stad. Hotellet passar dem som vill bo nära stranden för att kunna njuta av sol och bad. Här råder en trevlig och avslappnad atmosfär. I Ixia finns ett bra utbud av restauranger och butiker och det går snabbt att och enkelt att ta sig in till Rhodos stad om man vill ha tillgång till ett rikt nattliv, shopping eller kultur. Hotellet har ett bra poolområde. På hotellet finns även en bar, en bufférestaurang, gym, biljard och bordtennis. Någon gång i veckan under högsäsong anordnas det underhållning. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Klassiskt inredda rum i ljusa färger.
Standardrum (bokas som superior, ca 18 kvm) för två personer med två enkelsängar eller en dubbelsäng och med möjlighet till en extrabädd.
Executive rum (ca 25 kvm) för två personer. Detta är en rymligare variant av standardrummen. De är även utrustade med strykbräda, badrock & tofflor.
Familjerum (ca 33 kvm) för fyra personer. Dessa består av två sovrum med en skjutdörr emellan samt ett badrum.
Alla rum har klinkergolv, litet kylskåp, satellit-tv, hårtork och balkong (1 av 157 standardrum saknar balkong). Badrum med duschkabin eller badkar med dusch och toalett. Luftkonditionering i rummen ingår. Denna är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av juni till början av september, ibland endast vissa timmar på dygnet.

Övrigt
Strand/turistområde med trafik och ljud från folkliv och närliggande barer. Överflygande flygplan kan uppfattas som störande. En byggnad med 241 rum. Hissen når inte alla våningsplan då det finns så kallade halvplan mellan våningarna. Konferensmöjligeheter. En gata måste korsas för att man ska nå stranden. Poolhandduk finns mot deposition. Solstolar på stranden är mot kostnad. Officiell hotellklassificering ****

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 €/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 €/rum och natt
4 stjärnor: 3 €/rum och natt
5 stjärnor: 4 €/rum och natt

 

Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar