Labranda Blue Bay Resort

Familjehotell bredvid mindre vattenpark
Hotellet passar familjer som vill bo lugnt till, med strandläge och gott om utrymme för lek och bus. Hotellområdet är stort och här finns gott om faciliteter, bl.a. ett Spa med inomhuspool, bastu,(Spaavdelningen är endast för vuxna över 18 år) gym, bordtennis, tennis, lekplats, beachvolleyboll, vattensporter samt ett aktivitetsteam som ordnar lekar, motionspass och underhållning dagligen. Det finns flera pooler i den stora trädgården. Hotellet har ett par barer, bufférestaurang och tre à la carterestauranger. På andra sidan gatan från hotellet finns en mindre vattenpark med fem större vattenrutschkanor, två pooler, ett vattenlekområde med mindre vattenrutschkanor för små barn, samt servering*. Hotellet ligger lugnt till i ett område där det mest finns större All inclusive-hotell, ett fåtal restauranger och någon butik. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Rummen i huvudbyggnaden är trevliga inredda i ljusa färger. I anslutning till huvudbyggnaden finns även ett par radhusliknande längor. Rummen här räknas till huvudbyggnaden. Var man blir placerad meddelas vid ankomst till hotellet.
Superior dubbelrum med utsikt mot omgivningarna (ca 25 kvm) för två personer med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt möjlighet till en eller två extrabäddar i bäddsoffa.
Dubbelrum med havsutsikt är ett likadant rum som superior dubbel. Det enda som skiljer är utsikten.
Familjerum (ca 27 kvm) för upp till fyra personer. Dessa rum består av två sovrum (en dubbelsäng eller två enkelsängar) med en dörr emellan och ett gemensamt badrum. Havsutsikt mot tillägg.
Rummen i Gardenbyggnaden (annex) är något enklare inredda. Dessa rum har ett lugnare läge och omgivna av grönska. Gardenbyggnaden ligger ca 200 m ifrån huvudbyggnaden och har en egen matsal.
Standardrum (ca 22 kvm) för två personer med en dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till en extrabädd.
Familjerum (ca 26 kvm) för upp till fyra personer (varav minst två barn under 12 år). Dessa rum består av två sovrum och ett badrum. Rummen i annexbyggnaden har duschkabin. Samtliga rum är relativt små.
Alla rum har klinkergolv, minibar (vatten ingår vid ankomst), telefon, satellit-tv och balkong eller markterrass. Badrummen har badkar med dusch eller duschkabin, toalett och hårtork.
Luftkonditionering ingår i rummen, i de flesta rummen är denna centralstyrd och brukar vara igång mitten av juli-mitten av sept. med tidsbegränsningar.

Övrigt
Turist/strandområde med lokal trafik. Ljud från överflygande flygplan samt från hotellets poolområde och underhållning kan ibland uppfattas som störande. Totalt 475 rum fördelat på en huvudbyggnad, en annexbyggnad (Garden) och ett flertal radhusliknande längor (bungalows). Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns mot deposition. *Mat och dryck i vattenparken är mot kostnad. Officiell hotellklassificering ****

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 €/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 €/rum och natt
4 stjärnor: 3 €/rum och natt
5 stjärnor: 4 €/rum och natt

 

Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar