Selini Suites & Aquapark

Omtyckt av Deturs gäster

Ett välskött och välkomnande hotell som passar dem som vill koppla av och njuta av sol och bad under semestern. Ett flertal sandfärgade byggnader omringar den välskötta och grönskande trädgården. I trädgården finns det gott om gräsmattor, palmer, buskar och två härliga poolområden, varav det ena med jacuzzi. Hotellets bufférestaurang känns ljus och luftig och har sittplatser både inom- och utomhus. Här serveras vällagad traditionell grekisk mat. På området finns även ett lekrum, litet gym, litet Spa, biljard, bordtennis och en lobbybar. Ca 150 m bort, ligger hotellets vattenpark. Här finns tre pooler var av två med vattenrutschkanor; en för barn med nio vattenrutschkanor och en för äldre med sju vattenrutschkanor*. Hotellet ligger i utkanten av Kolymbari. Där finns ett mindre utbud av butiker och restauranger, orten är känd för sina fiskrestauranger. Hotellet ligger inte långt ifrån den fina klapperstenstranden. Bussar till Chania går en gång i timmen utanför hotellet. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

Deturs Barnklubb
På detta hotell erbjuder Detur barnklubb med svensktalande personal för barn mellan 4-12 år. Barnklubben är kostnadsfri. Barnklubben finns tillgänglig fem dagar i veckan mellan den mellan den 1/5-31/10.
För mer information https://www.detur.se/erbjudanden/barnklubb

Rummen
Inbjudande och robust inredda rum.
Standardrum (ca 15-17 kvm), relativt små, för två personer.
Superiorrum (ca 20-24 kvm) för upp till fyra personer är något rymligare än standardrummen.
Superior familjerum (ca 22-26 kvm) för upp till fyra personer, är ytterligare något större än superiorrummen.
I superiorrummen & familjerummen sover 3:e & 4:e person i bäddsoffor. Då alla rum är ganska små rekommenderas extrabäddar endast till barn. Dessa rum har även ett litet pentry med enkel köksutrustning.
Alla rum har klinkergolv, telefon, satellit-tv, litet kylskåp (tomt) och balkong eller markterrass. Superiorrum & familjerum har en kokhörna med två kokplattor och enkel köksutrustning. Badrum med duschkabin eller badkar, toalett och hårtork. Luftkonditionering i rummen ingår.
I huvudbyggnaden finns endast standardrum.
Lite vid sidan av de vanliga hotellbyggnaderna ligger ett par mindre villor med ett separat litet poolområde. Dessa villor innehåller juniorsviter och maizonetterum.
Juniorsvit (ca 24-26 kvm) för två personer med möjlighet till en eller två extrabäddar.
Juniorsvit med poolaccess (ca 24-26 kvm) för två personer med möjlighet till en extrabädd. Rummen ligger på bottenvåningen och har direktaccess till en liten pool via terrassen. I dessa rum accepteras inga barn.
Maizonetterum (ca 32-35 kvm) för upp till fyra personer. Detta rum är ett etagerum med ett vardagsrum med bäddsoffor samt ett sovrum en trappa upp med en dubbelsäng. Rummet har en öppen planlösning och det finns badrum och balkong på båda våningsplanen.

Övrigt
Strand/turistområde med lokal trafik. Totalt 168 rum fördelat på sex byggnader. Hiss endast i huvudbyggnaden. Poolhandduk finns att hyra. Uttagsautomat finns utanför hotellet. *Vattenparken är öppen alla dagar utom tisdmellan 10:30-18:00. För att åka i de större vattenrutschkanorna måste man vara minst 120 cm lång. Barn får inte lämnas utan översikt! Vattenparken öppnar 15/5-19 för säsongen. Officiell hotellklassificering ****

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 €/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 €/rum och natt
4 stjärnor: 3 €/rum och natt
5 stjärnor: 4 €/rum och natt

Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar