Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


GOLF

Golfresor till Turkiet, Gran Canaria, Egypten, Grekland och Tunisien

Ingen annan arrangör erbjuder så mycket olika hotell, golfresor och golfbanor som vi! År 2000 startade vi med Turkiet och Tunisien. Vi har avgångar från mer än tio orter i Sverige och nu även från Köpenhamn och är den femte största charterarrangören. Genom mångårig erfarenhet av hotell och golfbanor kan vi skräddarsy det optimala golfpaketet åt just er. Vi erbjuder golfresor av hög kvalitet till ett lågt pris. 

I Turkiet är det till den omåttligt populära golforten Belek som resorna går, med 14 banor och ännu fler hotell att välja mellan. 

I Tunisien kan du välja mellan städerna Hammamet, Monastir och El Kantaoui i Sousse. Egypten erbjuder två mycket kvalitativa banor, den ena i El Gouna och den andra i Makadi Bay. Sist men inte minst har vi favoriten Kreta, där golfbanan i Heraklion genomgått en totalrenovering och håller nu toppskick. 

På alla våra resmål bor du bra, äter gott och promenerar till många av våra banor. I de fall det inte är gångavstånd ordnar många hotell shuttle, annars finns möjlighet att ta taxi till ett rimligt pris. De flesta hotellen har dessutom egen strand och använder sig oftast av koncepten All inclusive eller Halvpension. Vårt breda sortiment har med andra ord något för alla

Golfpartner

Vill du bli vår partnerklubb? Vad innebär det? Jo,
  • Fri golfbag transport (värde 400kr) för era klubbmedlemmar om de bokar sin golfresa med Detur och uppger rabattkoden vi förser er med.( Gäller ej bokning via agenter)
  • Grupprabatter vid större resor. Specialarrangemang löser vi enligt överenskommelse.
  • Fördelar för golfklubben enligt överenskommelse. 

  • Vänligen kontakta oss på golf@detur.se eller 08 723 46 00 för mer information om att bli golfpartner.