Hotell Three Corners Ocean View All Inclusive

https://www.detur.se/static/hurghada_three_corners_ocean_view_hotel_s_ocean/hurghada_three_corners_ocean_view_hotel_s_00_ocean.jpg

Säsong:

Mysigt hotell endast för vuxna
Hotellet ligger lugnt till, precis vid den vackra marinan - en populär plats att promenera omkring i. Centrum med butiker, caféer och restauranger finns på gångavstånd. Hotellet består av två byggnader med var sitt poolområde (båda uppvärmda nov-mars, beroende på vädret) varav det ena med fantastisk utsikt över marinan. Det finns en buffé- och två à la carte-restauranger (belgisk och italiensk) och flera barer. Hotellet har en egen Spa-anläggning som erbjuder olika behandlingar, jacuzzi, bastu och gym. Det anordnas aktiviteter, motionspass och underhållning dagligen. Vid hotellområdet finns en liten strand och en brygga att bada ifrån men hotellet har en större, privat, strand ett par kilometer bort dit det går transport flera gånger om dagen. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad. Hotellet vänder sig till gäster över 16 år.

Rummen
Klassiska standardrum, inredda i ljusgult och grönt med två separata sängar eller en stor dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Alla rum har klinkergolv, en fåtölj, minibar (mot kostnad), satellit-tv, telefon och balkong (10 rum med fransk balkong och 34 utan balkong) eller markterrass. Badrummen har toalett, hårtork och duschkabin.

Övrigt
Strand/hamnområde. Byggt 2002/05, löpande renoveringar. Totalt 234 rum fördelat på två byggnader. Wifi i allmänna utrymmen (gratis) och på rummen (mot kostnad). Uttagsautomat finns ca 100 m ifrån hotellet. Poolhandduk finns att låna. Kassafack på rummen och luftkonditionering ingår. Officiell klassificering ****.
Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggning.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Hiss
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 4 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool ( uppvärmda nov-mar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Abu Tig Marina, El Gouna Red Sea, Egypt

Telephone

:+20 65 358 03 50/-59

Fax

:+ 20 6 53 58 03 55

E-post

:oceanview@threecorners.com