detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Sunrise Holidays Resort All Inclusive

Hotell Sunrise Holidays Resort All Inclusive

Säsong:

Endast för vuxna
Hotell Sunrise Holidays Resort har ett perfekt, relativt lugnt läge, i utkanten av Sakkalas centrum men med gångavstånd till citylivet. Hotellet vänder sig dem som är över 16 år. Här finns en fantastisk strand i lagunform med en egen liten ö där man kan ligga och sola eller snorkla runt omkring. Dessutom finns ett trevligt poolområde*. Det finns flera resturanger, barer och en nattklubb. Lobbyn är trevlig och välkomnande med sittgrupper och bar. Det finns även tillgång till gym, bastu, fin Spa-avdelning, massage, biljard och bordtennis. Hotellet anordnar underhållning och aktiviteter flera gånger dagligen. Några aktiviteter/faciliteter är mot kostnad.

Rummen
Inbjudande standardrum av varierande storlek och planlösning, inredda i en orientalisk stil. Två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Alla rum har klinkergolv, minibar (mot kostnad), vattenkokare, satellit-tv, telefon och balkong (28 standardrum med landview har fransk balkong) eller markterrass. Havsutsikt mot tillägg. Badrummen har toalett, hårtork och badkar med dusch (ett fåtal med duschkabin).

Övrigt
Stads/turistområde med trafik och ljud från folkliv som kan vara störande. Byggt 1997, renoverat 2011. Renovering av pooldäcket planeras pågå i jul-aug. En byggnad med totalt 380 rum. En hel del trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Konferensmöjligheter. Wifi i lobbyn (gratis) och i rummen (mot kostnad). Uttagsautomat finns i lobbyn. Poolhandduk finns att låna. Kassafack på rummen och luftkonditionering ingår.

Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggning.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1997, )
  • Renoverat
  • Hiss ( 2 )
  • Hissen når alla våningsplan
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 7 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Corniche Road, Sheraton Street - Touristic Center, Hurghada - Red Sea, Egypt

Telephone

:+ 20 65 344 50 80