detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Albatros Aqua Park Resort All Inclusive

Hotell Albatros Aqua Park Resort All Inclusive

Säsong:

Välkänt hotell med vattenpark
Hotellet ligger i ett lugnare område utanför Hurghada. Det tillhör en hotellkedja med flera anläggningar i anslutning till varandra vilket gör att gästerna kan använda vissa av faciliteterna på de olika hotellen. Detta hotell är populärt hos barnfamiljer då det rymmer en hel vattenpark med många olika vattenrutschkanor för alla åldrar. Det finns även flera pooler, varav en uppvärmd vintertid. Hotellets aktivitetsteam arrangerar motionspass och aktiviteter dagligen. Det finns flera barer, en bufférestaurang, två à la carterestauranger, en food court, biljard, bordtennis, tennisbana och lekplats. Stranden finns på hotell Albatros Beach som ligger på andra sidan gatan. Tillgång till Spa finns på Aqua Vista. Några faciliteter/aktivititer mot kostnad.

Rummen
Trevliga och bekväma rum inredda i varma färger.
Standardrum (ca 23 kvm) med två separata sängar eller en dubbelsäng och med möjlighet till en extrabädd.
Familjerum (ca 41 kvm) för fyra personer med två sovrum (en dubbelsäng och två separata sängar) och ett badrum.
Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (vatten ingår vid ankomst), vattenkokare med te- & kaffetillbehör och balkong eller markterrass. Badrummen har duschkabin, toalett & hårtork.

Övrigt
Strand/turistområde med lokal trafik. Ljud från hotellets vattenpark kan ibland uppfattas som störande. Byggt 1997, delvis renoverat 2016. Totalt 296 rum fördelat på fem byggnader. Ingen hiss. En gata måste korsas för att man ska nå stranden. Uttagsautomat finns i lobbyn. Wifi i lobbyområdet och rummen ingår. Vårdad klädsel gäller i à la carterestaurangerna. Transportservice mellan hotellet och stranden vissa tider på dagen. Vissa faciliteter som hotellets gäster kan nyttja finns på systerhotellen Sea World (ca 600 m), Aqua Vista (ca 500 m) och Albatros Beach (ca 200 m). Man passerar en väg med lokal trafik.
Hotellet är medarrangör till en stor show som spelas en gång i veckan. The Fantasia Show, ett ”Tusen och en natt äventyr”, en orientalisk show med ljus, akrobatik, hästar, folkdans, magdans och musik. Showen hålls på hotellet Alf Leila Wa Laila. Alla gäster på hotellet betalar för denna show och priset är medräknat i resans slutpris och går inte att ta bort. I showen ingår mat och transport.
Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggningen på hotellet.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1997 )
  • Renoverat ( 2016 last renovation )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 3 )

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobby & rum )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Safaga Road - Hurghada

Telephone

:+2 265 346 4801