Desert Rose Resort All Inclusive

https://www.detur.se/static/hurghada_desert_rose_resort_s_desros/hurghada_desert_rose_resort_s_00_desros.jpg

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

Stor anläggning med egen lagun
En stor, härlig anläggning som består av en huvudbyggnad och ett flertal låga byggnader omgivna av en gigantisk trädgård med inte mindre än tre poolområden; huvudpoolen med sex vattenrutschkanor (uppvärmd nov-mars, beroende på väder), en 50-meters bassäng och en s.k. relax-pool. Hotellet har även en fantastisk strand, närmare en kilometer lång, där det även finns en väl avgränsad, långgrund lagun. Det finns ett fint Spa, gym, biljard, bordtennis, tennis, vattensporter, flera barer, en buffé- och fyra à la carterestauranger (öppna olika dagar) samt ett underhållningsteam som ordnar aktiviteter, lekar, motionspass och underhållning dagligen. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, rymliga och traditionella inredda rum.
Standardrum (ca 32 kvm) med två enkelsängar eller en dubbelsäng och med möjlighet till en extrabädd.
Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (vatten & läsk ingår) och vattenkokare. De flesta rum har balkong eller markterrass (låga balkongräcken med glest mellan spjälorna), 24 rum av 872 är utan.  Var man blir placerad meddelas vid ankomst. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår.
Det finns tio handikappanpassade rum på förfrågan. Rummen är något slitna.

Övrigt
Strand/turistområde med lokal trafik. Ljud från hotellets poolområde samt flygtrafik kan ibland uppfattas som störande. En av rumsbyggnaderna renoveras 15/1-30/4 (ing gäster i denna). Detta kan medföra ett visst byggstök och ljud. Totalt 912 rum fördelat på nio byggnader. Stora avstånd inom området. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns precis utanför hotellet.
Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggningen på hotellet.

Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 2001 )
  • Renoverat ( löpande renoveringar )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 / 3 anex )

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack i receptionen
  • Kassafack på rummet
  • Internetuppkoppling ( wifi i allmänna utrymmen )

Restaurang / Bar

Pooler

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Safaga road, RedSsea, Hurghada, Egypt

Telephone

:+2 065 346 06 00 - 0

Fax

:+2 065 3460608

E-post

:info@desertrose-resort.com