detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Grand Plaza Resort All Inclusive

Bra läge och vattenrutschkanor
Hotellet består av flera, låga, sandfärgade byggnader som omger ett inbjudande poolområde med flera små öar. Det finns ytterligare ett poolområde med tre vattenrutschkanor. På området finns en bufférestaurang och barer. Fler faciliteter finns på grannhotellet Grand Plaza hotell som ligger mellan detta hotell och stranden. Hotellet har ett bra läge i utkanten av den nyare delen av Hurghada med gott om butiker och restauranger i omgivningarna. Några aktiviteter/faciliteter är mot kostnad.

Rummen
Traditionella och bekväma rum inredda i varma färger. Standardrum, ca 36 kvm, med två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd i bäddsoffa. Familjerum, ca 51 kvm, för upp till fyra personer är en rymligare variant av standardrummen. Alla rum har klinkergolv, minibar (vatten ingår), satellit-tv, telefon och balkong eller markterrass. Badrum med badkar med dusch, toalett och hårtork.

Övrigt
Strand/turistområde med folkliv. Ljud från flygplan kan uppfattas som störande. Byggt 2009, löpande renoveringar. Totalt 199 rum fördelat på sju byggnader. Wifi i lobbyn och runt poolen mot kostnad. Uttagsautomat finns på Grand Plaza hotell. Poolhandduk finns att låna. Officiell klassificering ****.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på efterfrågan.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 1-3 )
  • Hiss ( 2 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool
  • Barnpool
: Mot betalning