detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Seagull All Inclusive

Officiell hotellklassificering **** 

Populärt hotell mitt i centrala Hurghada
Hotell Seagull är ett trevligt och gästvänligt hotell som ligger i den livligare delen av Hurghada. I omgivningen finns nöjesliv, restauranger och butiker. Hotellet är uppdelat på två områden med var sin strand (ganska liten) och var sitt poolområde (en av poolerna är uppvärmd vintertid). Hotellet har även en mindre vattenpark. Det finns gott om barer, nattklubb och flera restauranger, både buffé och à la carte. Det finns även en amfiteater utomhus som det anordnas shower och uppträdanden av hotellets aktivitetsteam. Andra aktiviteter är bordtennis, biljard, tennis, squash, strandvolleyboll och ett fitnesscenter med gym, hamam, bastu, massage och vattensporter. Några aktiviteter/faciliteter är mot kostnad.

Rummen
Rymliga och ljusa standardrum (ca 30 kvm) med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till två extrabäddar. Alla rum har klinkergolv, minibar (vatten ingår), satellit- tv och telefon. Majoriteten av rummen har balkong (låga balkongräcken) eller markterrass, men det finns några rum som är helt utan eller bara har fransk balkong. Badrummen har toalett, hårtork och duschkabin eller badkar med dusch.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik, folkliv och en närliggande moské som kan uppfattas som störande. Byggt 2001/2005, rummen renoverade 2015/16. Totalt 711 rum fördelat på två områden (Resort & Club). Konferensmöjligheter. Det är en del trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Poolhandduk finns att låna. Wifi i lobbyn (mot kostnad). Uttagsautomat finns ca 50 m bortom hotellet.
Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggning.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

 • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )
 • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
 • Kassafack i receptionen ( in Seagull club )
 • Kassafack på rummet

Restaurang / Bar

Pooler

 • Barnpool
 • Pool
: Mot betalning

Officiell hotellklassificering **** 

Populärt hotell mitt i centrala Hurghada
Hotell Seagull är ett trevligt och gästvänligt hotell som ligger i den livligare delen av Hurghada. I omgivningen finns nöjesliv, restauranger och butiker. Hotellet är uppdelat på två områden med var sin strand (ganska liten) och var sitt poolområde (en av poolerna är uppvärmd vintertid). Hotellet har även en mindre vattenpark. Det finns gott om barer, nattklubb och flera restauranger, både buffé och à la carte. Det finns även en amfiteater utomhus som det anordnas uppträdanden av hotellets aktivitetsteam. Andra aktiviteter är bordtennis, biljard, tennis, squash, strandvolleyboll och ett fitnesscenter med gym, hamam, bastu, massage och vattensporter. Några aktiviteter/faciliteter är mot kostnad.

Rummen
Rymliga och ljusa standardrum (ca 25 kvm) med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till två extrabäddar. Alla rum har klinkergolv, minibar (vatten ingår), satellit- tv och telefon. Majoriteten av rummen har balkong (låga balkongräcken) eller markterrass, men det finns några rum som är helt utan eller bara har fransk balkong. Badrummen har toalett, hårtork och duschkabin eller badkar med dusch.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik, folkliv och en närliggande moské som kan uppfattas som störande. Byggt 2001/2005, rummen renoverade 2015/16. Totalt 711 rum fördelat på två områden (Resort & Club). Konferensmöjligheter. Det är en del trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Poolhandduk finns att låna. Wifi i lobbyn (mot kostnad). Uttagsautomat finns ca 50 m bortom hotellet. Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggning.Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

 • Kassafack i receptionen ( i n Seagull club )
 • Kassafack på rummet
 • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )
 • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

Pooler

 • Pool med Vattenrutschkana
 • Barnpool
 • Pool
: Mot betalning