Hotell Sunny Days Palma De Mirette All Inclusive

https://www.detur.se/static/hurghada_sunny_days_palma_de_mirette_hotel_s_palma/hurghada_sunny_days_palma_de_mirette_hotel_s_00_palma.jpg

Säsong:

Centralt läge och fin lagunformad strand
Hotellområdet består av två anläggningar; Mirettes och Palma De Mirette som ligger på var sida om huvudgatan. Sunny Days Mirette med lägenheter och Palma de Mirette (vid stranden) med hotellrum. De flesta faciliteterna, undantaget squash och tennis, finns på Palma de Mirette. Här finns en buffé- och två à la carte-restauranger (pizzeria & fisk), barer och en shishahörna. På området finns flera småbutiker med souvenirer, kläder och smycken, lekplats. Det finns två poolområden. Hotellet har en Spa-avdelning, bastu, hamam, gym, biljard, bordtennis, lekplats, barnklubb (ej svensktalande) och olika vattensporter. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

Rummen
Orientaliskt inspirerade standardrum i glada, välkomnande färger. Två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd. Alla rum har klinkergolv, minibar (tom), satellit-tv, telefon och balkong eller markterrass (låga balkongräcken). Relativt små badrum med toalett och duschkabin med väggfast dusch.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik. Ljud från en närliggande moské kan uppfattas som störande. Byggt 1998, löpande renoveringar. Totalt 196 rum fördelat på två byggnader. Trappor och nivåskillnader inom området. Poolhandduk finns att låna. Wifi i lobbyn (gratis). Uttagsautomat finns i lobbyn. Kassafack och luftkonditionering i rummen ingår. Officiell klassificering ****.
Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggning.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2-3 )

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Cornich Road, Hurghada, Red Sea Egypt

Telephone

:+2 065 3551780 /1-7

Fax

:+2 065 3551788

E-post

:info@sunnydaysegypt.com