Hotell Sunrise Holidays Resort All Inclusive

https://www.detur.se/static/hurghada_sunrise_holiday_resort_s_sunhol/hurghada_sunrise_holiday_resort_s_00_sunhol.jpg

Säsong:

Endast för vuxna
Hotell Sunrise Holidays Resort har ett perfekt, relativt lugnt läge, i utkanten av Sakkalas centrum men med gångavstånd till citylivet. Hotellet vänder sig dem som är över 16 år. Här finns en fantastisk strand i lagunform med en egen liten ö där man kan ligga och sola eller snorkla runt omkring. Dessutom finns ett trevligt poolområde*. Det finns flera resturanger, barer och en nattklubb. Lobbyn är trevlig och välkomnande med sittgrupper och bar. Det finns även tillgång till gym, bastu, fin Spa-avdelning, massage, biljard och bordtennis. Hotellet anordnar underhållning och aktiviteter flera gånger dagligen. Några aktiviteter/faciliteter är mot kostnad.

Rummen
Inbjudande standardrum av varierande storlek och planlösning, inredda i en orientalisk stil. Två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Alla rum har klinkergolv, minibar (mot kostnad), vattenkokare, satellit-tv, telefon och balkong (28 standardrum med landview  har fransk balkong) eller markterrass. Havsutsikt mot tillägg. Badrummen har toalett, hårtork och badkar med dusch (ett fåtal med duschkabin).

Övrigt
Stads/turistområde med trafik och ljud från folkliv som kan vara störande. Byggt 1997, renoverat 2011. Renovering av fasader och vissa utomhus faciliteter samt ön utanför stranden pågår under hösten/vintern 2017/18. *I början av januari 2018 planeras en renovering av poolen som då kommer att vara stängd. En byggnad med totalt 380 rum. En hel del trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Konferensmöjligheter. Wifi i lobbyn (gratis) och i rummen (mot kostnad). Uttagsautomat finns i lobbyn. Poolhandduk finns att låna. Kassafack på rummen och luftkonditionering ingår. Officiell klassificering *****.

Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggning.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Hiss ( 2 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 7 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Corniche Road, Sheraton Street - Touristic Center, Hurghada - Red Sea, Egypt

Telephone

:+ 20 65 344 50 80

Fax

:+ 20 65 344 50 85

E-post

:info.hoh@sunrise-resorts.com