Sunrise Select Garden Beach All Inclusive

https://www.detur.se/static/hurghada_sunrise_select_garden_beach_resort_s_sunsel/hurghada_sunrise_select_garden_beach_resort_s_00_sunsel.jpg

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

Hela anläggningen känns varm och välkomnande
Med ett fridfullt läge en bit utanför Hurghadas centrum och vid en fantastisk lagunformad strand ligger denna oas till hotell. Hotellet är byggt som en liten by där de sandfärgade byggnaderna omringar poolområdena och den grönskande trädgården. Hotellets Spa-avdelning med gym, bastu och inomhuspool vänder sig till sina vuxna besökare (över 16 år). Det finns även en utomhuspool som endast är för vuxna. Men givetvis är yngre besökare lika välkomna på hotellet. Vid huvudpoolen (uppvärmd nov-mar) finns det åtta vattenrutschkanor*. Hotellet har även en tennisbana, strandvolleyboll, vattensporter, lekplats, fotbollsplan, flera barer och restauranger. Hotellets underhållningsteam ordnar lekar, aktiviteter, motionspass och underhållning dagligen. Gästerna kan även nyttja flera faciliter på systerhotellen Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort och Sentido Mamlouk Palace Resort. På gångavstånd ifrån hotellet finns Senzo Mall, ett shoppingcentrum men ett bra utbud av butiker, restauranger och biograf. Några aktiviteter/faciliteter är mot kostnad.

Rummen
Inbjudande rum inredda med orientaliska influenser och varma färger.
Standardrum (ca 48 kvm) med två enkelsängar eller dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Familjerum (ca 75 kvm) för upp till fyra personer med två sovrum och två badrum.
Alla rum har klinkergolv, minibar (vatten & läsk ingår vid ankomst), vattenkokare, satellit-tv, telefon och balkong eller markterrass. Luftkonditionering ingår. Badrummen har toalett, hårtork och badkar med dusch (i familjerummen har ett av badrummen duschkabin).

Övrigt
Strand/turistområde med ljud från överflygande flygplan som kan vara störande. Totalt 480 rum fördelat på en huvudbyggnad och 11 mindre byggnader. Ingen hiss. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns på hotellområdet. Poolhandduk finns att låna. Vårdad klädsel gäller i à la carterestaurangerna.
Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggning.
*Min. längd 130 cm.
Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.

Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 2003 )
  • Renoverat ( löpande renoveringar )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 3 )

Reception

  • Kassafack i receptionen
  • Kassafack på rummet
  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool ( uppvärmd vintertid )

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:20 km Hurghada - Safaga Road P.O. Box 385 - Red Sea, Egypt

Telephone

:0020653460040