detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Royal Star Beach Resort All Inclusive

Royal Star Beach Resort All Inclusive

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

Vid stranden i äldre delen av Hurghada
Hotellet ligger precis vid stranden i utkanten av den äldre delen av Hurghada, El Dahar. Här finns bl.a. det stora bazarområdet på gångavstånd. Vid hotellets strand finns en liten stenpir med småbåtar som ger skydd mot vågor och ger stranden lite av en lagunkänsla. Hotellet är relativt enkelt men känns nytt och fräsch. På hotellet finns bar och restaurang samt bastu och massage. Poolområdet (uppvärmt vintertid) ligger fint till med utsikt över havet. Hotellets gäster kan använda gymmet på hotell Royal Star och fler pooler samt aktiviteter/motionspass genomförda av aktivitetsteamet på Royal Star Empire Beach. Dessa hotell ligger i anlutning till detta hotell.  Några aktiviteter/ faciliteter är mot kostnad.

Rummen
Enkla men trevliga rum, traditionellt inredda. Standardrum (ca 25 kvm) för två personer med två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Familjerum (ca 42 kvm) för fyra personer består av två rum (en dubbelsäng och två enkelsängar) och ett badrum. Ingen dörr mellan rummen. Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (vatten ingår), vattenkokare med te- & kaffetillbehör och balkong. Luftkonditionering ingår. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork.

Övrigt
Strand/stadsområde med ljud från trafik. Totalt 212 rum. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns i lobbyn. Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggningen på hotellet.

Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte, även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 2013 )
  • Hissen når alla våningsplan
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )
  • Hiss ( 2 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Hospital & Sayed Korrayem Street, Hurghada, Red Sea, Egypt

Telephone

:(0020) 65 3 543903 -