detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Three Corners Royal Star All Inclusive

Säsong:

Vid stranden i äldre delen av Hurghada
Hotellet ligger precis vid stranden i utkanten av den äldre delen av Hurghada, El Dahar. Här finns bl.a. det stora bazarområdet på gångavstånd. Vid hotellets strand finns en liten stenpir med småbåtar som ger skydd mot vågor och ger stranden lite av en lagunkänsla. Hotellet är relativt enkelt men känns nytt och fräsch. På hotellet finns bar och restaurang samt bastu och massage. Poolområdet (uppvärmt vintertid) ligger fint till med utsikt över havet. Hotellets gäster kan använda gymmet på hotell Triton och fler pooler samt aktiviteter/motionspass genomförda av aktivitetsteamet på Triron Empire Beach. Dessa hotell ligger i anlutning till detta hotell. Några aktiviteter/ faciliteter är mot kostnad.

Rummen
Enkla men trevliga rum, traditionellt inredda. Standardrum för två personer med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Familjerum för fyra personer består av två rum (en dubbelsäng och två enkelsängar) och ett badrum. Ingen dörr mellan rummen. Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (vatten ingår), vattenkokare med te- & kaffetillbehör och balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork.

Övrigt
Strand/stadsområde med ljud från trafik. Byggt 2013, renoverat 2016. Totalt 212 rum. Konferensmöjligheter. Wifi i allmänna utrymmen (250 MB ingår). Kassafack på rummen och luftkonditionering ingår. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns i lobbyn. Officiell klassificering ****.
Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggningen på hotellet.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )
  • Hiss ( 2 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi i allmänna utrymmen )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool ( uppvärmd vintertid )

Strand

  • Hotellstrand ( Yes/ )
: Mot betalning