detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Triton Empire

Hotell Triton Empire

Säsong:

Ett hotell med många stamgäster
Hotell Triton Empire är ett gästvänligt och populärt hotell. Här gör man allt för att gästen ska känna sig hemma. Trevligt hotell med poolområde, restaurang, en pub och små butiker. Hotellet delar strand med Triton Empire Beach som ligger ca 300 m bort. Lunch och middag serveras mestadels på Empire Beach. På stranden finns solstolar, parasoll och bar/restaurang där det serveras enklare måltider. Hotellet ordnar levande musik ett par dagar i veckan. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, rymliga (något slitna) rum inredda i beigt, ljusblått och brunt. Standardrum med två separata sängar eller en mindre dubbelsäng, några rum med möjlighet till en extrabädd. Familjerum, för upp till fyra personer (minst ett barn under 12 år), som är en rymligare variant av standardrummen. En mindre dubbelsäng, en enkelsäng och möjlighet till en extrabädd (för barn under 12 år). Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (tom) och balkong eller markterrass. Badrummen har toalett och duschhörna. Rummen är av varierande storlek och med olika planlösning.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik. Ljud från hotellets restauranger samt en närliggande moské kan ibland uppfattas som störande. Byggt 1996, renoverat 2008. En byggnad med totalt 419 rum. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns i lobbyn. Gratis wifi finns i lobbyn och på Peanut Bar bredvid hotellet. Poolhandduk finns att låna på Triton Empire Beach. Kassafack på rummen och luftkonditionering ingår. Officiell klassificering ***.
Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggning.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Hiss
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 7 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Hospital & Sayed Korrayem Street, Hurghada, Red Sea, Egypt

Telephone

:+ 20 65 354 9212