Hotell White Beach Resort All Inclusive

https://www.detur.se/static/hurghada_white_beach_s_white/hurghada_white_beach_s_00_white.jpg

Säsong:

Förstklassigt familjehotell
Detta är ett härligt, förstklassigt hotell som passar för dem som har badglada barn. Hotellet består av tre byggnader som ligger i en U-formation. I huvudbyggnaden finns de flesta faciliteterna och i de två sidobyggnaderna rummen. I mellan byggnaderna, hela vägen ner till stranden, finns flera härliga pooler. Det finns två stora vuxenpooler (den ena uppvärmd nov-mar) och fyra barnpooler (samtliga uppvärmda nov-mar). Barnpoolerna rymmer flera mindre vattenrutschkanor, klätterställningar och annan vattenlek.  Mellan poolområdet och stranden finns gräsmattor och en lekplats. Vid stranden finns servering, gratis solstolar, vattensporter och en brygga. På hotellområdet finns en fin Spa-anläggning, bastu, gym, biljard, bordtennis, minigolf, tennisbana, minifotboll samt ett aktivitetsteam som anordnar aktiviteter, underhållning och motionspass dagligen. Det finns även flera barer, en à la carte- & tre bufférestauranger (olika tema) samt en food court. Hotellet ligger i den nya delen av Hurghada, ”Memsha”. Det är ett lugnt och trevligt område, med fin strand och en centrumgata med butiker och restauranger. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Spatiösa och luftiga standardrum modernt och välkomnande inredda. En stor dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till en extrabädd.  Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (vatten & läsk ingår) och stor balkong eller markterrass. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Det finns fyra handikappanpassade rum på förfrågan (hissdörren är 85 cm bred).

Övrigt
Strand/turistområde med lokal trafik. Ljud från hotellets poolområde samt flygtrafik kan ibland uppfattas som störande. Byggt 2016. Totalt 473 rum fördelat på tre byggnader. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns precis utanför hotellet. Wifi finns i allmänna utrymmen och på rummen (gratis). Poolhandduk finns att låna. Kassafack på rummen och luftkonditionering ingår. Officiell klassificering *****. Hotellet är medarrangör till en stor show som spelas en gång i veckan. The Fantasia Show, ett ”Tusen och en natt äventyr”, en orientalisk show med ljus, akrobatik, hästar, folkdans, magdans och musik. Showen hålls på hotellet Alf Leila Wa Laila. Alla gäster på hotellet betalar för denna show. Kostnaden, ca 100 kronor/person, ligger som en separat post på fakturan och går inte att ta bort. I showen ingår mat och transport.
Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggningen på hotellet.Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Hiss ( 11 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )

Reception

  • Betalkort accepteras ( MasterCard & Visa )
  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )

Restaurang / Bar

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Telephone

:0020653463650-5

Fax

:0020653463657

E-post

:wbeach_res@pickalbatros.com