detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Serenity Makadi Beach

Hotell Serenity Makadi Beach

Säsong:

Lugnt läge och gott om faciliteter
I området runt Makadi Bay råder semesterlugnet. Hit åker man för att koppla av och njuta av sol & bad. Anläggningen består av ett flertal mindre byggnader som omges av en enorm trädgård med tre poolområden. En pool är uppvärmd vintertid (nov-mar, beroende på väder) och en är med saltvatten. Nedanför trädgården breder den långa fina sandstranden ut sig. Här finns gott om solstolar och parasoller samt en stor brygga. Hotellet har gott om faciliteter så som ett stort utbud av barer, en buffé- och två à la carterestauranger, nattklubb, Spa, bastu, gym, biljard, bordtennis, en tennisbana, vattensporter, dykcenter, lekplats, flera mindre butiker och ett underhållningsteam som ordnar lättare aktiviteter, underhållning, lekar och motionspass dagligen. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, rymliga och bekvämt inredda rum. Standardrum med två separata sängar eller en dubbelsäng och med möjlighet till två extrabäddar. Deluxe rum är en mer välutrustad variant av standardrummen. Familjerum för upp till fyra personer är en rymligare variant av standardrummen, med en dubbelsäng och två separata sängar. Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (vatten ingår vid ankomst), vattenkokare och balkong eller markterrass. Badrummen har duschkabin, toalett & hårtork.

Övrigt
Stads/turistområde med lokal trafik. Byggt 2007, löpande renoveringar. Totalt 551 rum fördelat på 17 mindre byggnader. Hiss endast i huvudbyggnaden mellan bv och våning 2. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns i lobbyn. Wifi i lobbyn (gratis) och på rummen (mot kostnad). Kassafack och luftkonditionering i rummen ingår. Poolhandduk finns att låna. Vårdad klädsel gäller i à la carterestaurangerna. Officiell klassificering *****.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggning.


Faciliteter

Allmänna faciliteter

  • Hiss ( endast i huvudbyggnaden )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 3 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi i lobby & rum )
  • Betalkort accepteras ( Visa, MasterCard & Amex )

Restaurang / Bar

Pooler

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:P.O Box 324, 36 KM Hurghada - Safaga Road, Red Sea, Egypt

Telephone

:+2 065 3590960