Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Serenity Makadi Beach

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

Lugnt läge och gott om faciliteter
I området runt Makadi Bay råder semesterlugnet. Hit åker man för att koppla av och njuta av sol & bad. Anläggningen består av ett flertal mindre byggnader som omges av en enorm trädgård med tre poolområden. En pool är uppvärmd vintertid (nov-mar, beroende på väder) och en är med saltvatten. Nedanför trädgården breder den långa fina sandstranden ut sig. Här finns gott om solstolar och parasoller samt en stor brygga. Hotellet har gott om faciliteter så som ett stort utbud av barer, en buffé- och två à la carterestauranger, nattklubb, Spa, bastu, gym, biljard, bordtennis, en tennisbana, vattensporter, dykcenter, lekplats, flera mindre butiker och ett underhållningsteam som ordnar lättare aktiviteter, underhållning, lekar och motionspass dagligen. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, rymliga och bekvämt inredda rum.
Standardrum (ca 47 kvm) med två separata sängar eller en dubbelsäng och med möjlighet till två extrabäddar.
Deluxerum (ca 47 kvm) är en mer välutrustad variant av standardrummen.
Familjerum (ca 57 kvm) för upp till fyra personer är en rymligare variant av standardrummen, med en dubbelsäng och två separata sängar.
Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (vatten ingår vid ankomst), vattenkokare och balkong eller markterrass. Luftkonditionering ingår. Badrummen har duschkabin, toalett & hårtork.

Övrigt
Stads/turistområde med lokal trafik. Totalt 551 rum fördelat på 17 mindre byggnader. Hiss endast i huvudbyggnaden mellan bv och våning 2. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns i lobbyn. Poolhandduk finns att låna. Vårdad klädsel gäller i à la carterestaurangerna. Gästerna kan även använda vissa faciliteter på Serenity Makadi Fun City, bl.a. stranden, snackrestaurangen på stranden samt två à la carterestauranger. Vill man besöka vattenparken kostar detta ca 10 euro för vuxna och 7,5 euro för barn. Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) kan ha begränsat öppethållande beroende på beläggningen på hotellet.

Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte, även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 2007 )
  • Renoverat ( löpande renoveringar )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 3 )
  • Hiss ( endast i huvudbyggnaden )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
GOOGLE REMARKETING CODE