detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Serenity Makadi Fun City

Serenity Makadi Fun City

Säsong:

Lek och bus dagen lång
Förbered er för en galen och blöt semestervecka. Här finns allt man kan önska om man har barnasinnet i behåll. Hotellet har en egen vatten- och nöjespark med flera vattenrutschkanor, pooler (några uppvärmda vintertid), lekplats och en ”lazy river” som alla slingrar sig runt ett stort slott med tinnar och torn. Det finns även några åkattraktioner och elektroniska spelmaskiner (mot kostnad). Själva hotellet består av flera låga byggnader som omringar ett stort, olikformat poolområde. När man vill slippa undan stoj och lek ett tag så har hotellet en fin och modern Spa- och gymanläggning. Andra faciliteter är biljard, bordtennis, en tennisbana, minifotboll, strandvolleyboll, flera vattensporter och nattklubb. Hotellet har även ett stort underhållningsteam som ordnar aktiviteter, träningspass och uppträdanden. Här finns även flera barer och restauranger (både buffé och à la carte). Hotellet ligger avskilt till, strax utanför Makadi Bay, med en fin, långgrund sandstrand. Hit åker man för att ha kul tillsammans och njuta av sol, bad och lek. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Stora, ljusa och traditionellt inredda rum. Standardrum för två personer med två separata sängar eller en dubbelsäng och med möjlighet till en extrabädd. Deluxerum för två personer är en mer välutrustad variant av standardrummen och med utsikt mot vattenparken. Familjerum för upp till fyra personer (minst en person under 12 år) med två sovrum och ett gemensamt badrum. Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (mot kostnad), vattenkokare och balkong eller markterrass. Badrummen har badkar med dusch, toalett & hårtork. Rummen håller en något lägre standard än hotellet i övrigt.

Övrigt
Strand/turistområde med lokal trafik och ljud från poolområden och underhållning. Byggt 2012. Totalt 663 rum fördelat på sju byggnader. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns på hotellet. Wifi i lobbyn (gratis). Poolhandduk finns att låna. Vårdad klädsel gäller i à la carterestaurangerna. Officiell klassificering *****.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggning.


Faciliteter

Allmänna faciliteter

  • Hiss ( 11 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 4 )

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:P.O. Box 324, Safaga Road, Makadi Bay, Hurghada

Telephone

:+20653590965