Hotell Tropitel Sahl Hasheesh All Inclusive

https://www.detur.se/static/hurghada_tropitel_sahl_hasheesh_s_tropit/hurghada_tropitel_sahl_hasheesh_s_00_tropit.jpg

Säsong:

Modern anläggning med eget rev
Med ett vackert läge, en bit utanför Sahl Hasheesh centrum ligger denna fina anläggning. Hotellet känns lyxigt och samtidigt välkomnande och inbjudande. Det är stort, rymligt och med god känsla för service och det lilla extra. Det finns två pooler för vuxna, en för barn samt en pol med tre vattenrutschkanor (samtliga uppvärmda vintertid). Huvudpoolen har en jacuzzi i mitten. Nedanför hotellet breder en lång, härlig sandstrand ut sig. Ifrån stranden går det en 350 m lång flytbrygga rakt ut i havet till ett av alla korallrev som finns i området. Det finns gott om faciliteter för alla åldrar på området, bl.a. ett stort och fint Spa, bastu, ett bra gym, biljard, bordtennis, två tennisbanor, beachvolleyboll, vattensporter, dykcenter, lekplats och ett underhållningsteam som arrangerar lekar, motionspass och underhållning dagligen. Flera barer, en buffé- och tre à la carterestauranger. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Rymliga och luftiga rum, smakfullt inredda i ljusa blå färger. Rummen har stora fönster vilket ger ett fint ljusinsläpp. Deluxerum (ca 48 kvm) för två personer med två separata sängar eller en stor dubbelsäng. Möjlighet till en extrabädd. Alla rum har klinkergolv, minibar (mot kostnad), satellit-tv, telefon, vattenkokare med te- & kaffetillbehör och balkong eller markterrass. Havsutsikt mot tillägg. Rejäla badrum med badkar, duschkabin, toalett och hårtork.

Övrigt
Strand/turistområde. Byggt 2011. Totalt 420 rum fördelat på två byggnader. Konferensmöjligheter. Flera trappsteg vid poolområdet. Wifi i allmänna utrymmen (gratis), snabbare uppkoppling finns på rummen mot kostnad. Kassafack på rummen och luftkonditionering ingår. Poolhandduk finns att låna. Officiell klassificering *****.
Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggning.


Faciliteter

Avstånd

 • Flygplats ( Hurghada - 25 km )
 • Strand ( strandläge )
 • Lokalt centrum ( Gamla stan - 4,3 km )
 • Centrum

Allmänna faciliteter

 • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )
 • Hiss ( 6 )

Reception

 • Internetuppkoppling ( Vinter 2017/18 )
 • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

Pooler

 • Pool med Vattenrutschkana
 • Barnpool
 • Pool

Strand

 • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Qesm Hurghada, Red Sea, Egypt

Telephone

:+20 122 007 1288

Fax

:+20 122 008 2241

Modern anläggning med eget rev
Med ett vackert läge, en bit utanför Sahl Hasheesh centrum ligger denna fina anläggning. Hotellet känns lyxigt och samtidigt välkomnande och inbjudande. Det är stort, rymligt och med god känsla för service och det lilla extra. Det finns två pooler för vuxna, en för barn samt en pol med tre vattenrutschkanor (samtliga uppvärmda vintertid). Huvudpoolen har en jacuzzi i mitten. Nedanför hotellet breder en lång, härlig sandstrand ut sig. Ifrån stranden går det en 350 m lång flytbrygga rakt ut i havet till ett av alla korallrev som finns i området.  Det finns gott om faciliteter för alla åldrar på området, bl.a. ett stort och fint Spa, bastu, ett bra gym, biljard, bordtennis, två tennisbanor, beachvolleyboll, vattensporter, dykcenter, lekplats och ett underhållningsteam som arrangerar lekar, motionspass och underhållning dagligen. Flera barer, en buffé- och tre à la carterestauranger. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Rymliga och luftiga rum, smakfullt inredda i ljusa blå färger. Rummen har stora fönster vilket ger ett fint ljusinsläpp. Deluxerum för två personer med två separata sängar eller en stor dubbelsäng. Möjlighet till en extrabädd. Alla rum har klinkergolv, minibar (mot kostnad), satellit-tv, telefon, vattenkokare med te- & kaffetillbehör och balkong eller markterrass. Havsutsikt mot tillägg. Rejäla badrum med badkar, duschkabin, toalett och hårtork.

Övrigt
Strand/turistområde. Byggt 2011. Totalt 420 rum fördelat på två byggnader. Konferensmöjligheter. Flera trappsteg vid poolområdet. Wifi i allmänna utrymmen (gratis), snabbare uppkoppling finns på rummen mot kostnad.  Kassafack på rummen och luftkonditionering ingår. Poolhandduk finns att låna. Officiell klassificering *****.
*Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande beroende på beläggning.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

 • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )
 • Hiss ( 6 )

Reception

Restaurang / Bar

Strand

 • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Qesm Hurghada, Red Sea, Egypt

Telephone

:+20 122 007 1288

Fax

:+20 122 008 2241