detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Albatros Aqua Blu Resort

Albatros Aqua Blu Resort

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

Enorm familjeanläggning med vattenpark
Hotellet ligger i Hadaba och tillsammans med hotell Albatros Aquapark och Beach Albatros Resort så upptar ett område på hela 140.000 kvm. Dessa hotell delar på en rejäl vattenpark* med 22 pooler (tre är uppvärmda vintertid) och 62 vattenrutschkanor varav 17 är av större storlek*, vågpool och härliga lekområden. Runt omkring på området ringlar en flod som trafikeras av gondoler. På området finns gott om barer, konditori och flera restauranger (en buffé- & tre à la carterestauranger samt en food court). Andra faciliteter som finns är; Spa-anläggning, gym, biljard, bordtennis, minigolf, tennis, volleyboll, vattensporter och barnklubb. Vid Beach Albatros Resort finns en härlig, privat sandstrand med gratis solstolar. Orkar man inte gå dit finns det transportservice flera gånger om dagen. Ett stort underhållningsteam ordnar aktiviteter och underhållning hela dagen (ej svensktalande). Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Inbjudande och bekväma hotellrum inredda med en afrikansk känsla.
Standardrum (ca 23-35 kvm) med två enkelsängar eller en dubbelsäng, och möjlighet till en extrabädd.
Familjerum (ca 41-75 kvm) för upp till fem personer (minst en person måste vara under 12 år). Dessa består av ett större och ett mindre sovrum (det ena med en dubbelsäng och det andra med en våningssäng).
Alla rum har klinkergolv, telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår), vattenkokare med te- & kaffetillbehör samt balkong eller markterrass. Luftkonditionering ingår. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Varierande planlösning. Alla rum är rökfria.
Det finns fem handikappanpassade rum på förfrågan.

Övrigt
Turistområde med trafik, folkliv och ljud från hotellets vattenpark och pooler som ibland kan uppfattas som störande. Totalt 520 rum fördelade på 12 byggnader. Ingen hiss (3 våningar). Nivåskillnader och trappsteg inom området. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns i lobbyn. *Det finns en åldersgräns på 10 år (någon på 12 år) på de större vattenrutschkanorna.

Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 2007 )
  • Renoverat ( 2017 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 3 )

Reception

  • Kassafack på rummet
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobby & rum )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Hadaba umm elseed sharm elsheikh

Telephone

:0020 69 366 59 93