detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Aqua Blu Resort

Hotell Aqua Blu Resort

Säsong:

Enorm familjeanläggning med vattenpark
Hotellet ligger i Hadaba och tillsammans med hotell Albatros Aquapark och Beach Albatros Resort så upptar ett område på hela 140.000 kvm. Dessa hotell delar på en rejäl vattenpark* med 22 pooler (tre är uppvärmda vintertid) och 62 vattenrutschkanor varav 17 är av större storlek*, vågpool och härliga lekområden. Runt omkring på området ringlar en flod som trafikeras av gondoler. På området finns gott om barer, konditori och flera restauranger (en buffé- & tre à la carterestauranger samt en food court). Andra faciliteter som finns är; Spa-anläggning, gym, biljard, bordtennis, minigolf, tennis, basket, volleyboll, vattensporter och barnklubb. Vid Beach Albatros Resort finns en härlig, privat sandstrand med gratis solstolar. Orkar man inte gå dit finns det transportservice flera gånger om dagen. Ett stort underhållningsteam ordnar aktiviteter och underhållning hela dagen (ej svensktalande). Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Inbjudande och bekväma hotellrum inredda med en afrikansk känsla. Standardrum (ca 23-35 kvm) med två separata sängar eller en dubbelsäng, och möjlighet till en extrabädd. Familjerum (ca 41-75 kvm) för upp till fem personer (minst en person måste vara under 12 år). Dessa består av ett större och ett mindre sovrum (det ena med en dubbelsäng och det andra med en våningssäng). Alla rum har klinkergolv, telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår), vattenkokare med te- & kaffetillbehör samt balkong eller markterrass. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Varierande planlösning. Alla rum är rökfria.

Övrigt
Turistområde med trafik, folkliv och ljud från hotellets vattenpark och pooler som ibland kan uppfattas som störande. Byggt 2007, renoverat 2017. Totalt 246 rum fördelade på sex byggnader. Ingen hiss (2 våningar). Nivåskillnader och trappsteg inom området. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Wifi finns gratis i lobbyn. Uttagsautomat finns i lobbyn. Kassafack och luftkonditionering på rummen ingår. *Det finns en åldersgräns på 10 år (någon på 12 år) på de större vattenrutschkanorna. Officiell klassificering ****.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool med Vattenrutschkana
  • Barnpool
  • Pool

Strand

  • Hotellstrand
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Hadaba Umm Elseed Sharm el Sheikh

Telephone

:0020693665993