detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Park Inn By Radisson/Parrotel Aqua Park

Hotell Park Inn By Radisson/Parrotel Aqua Park

Säsong:

Barnvänligt med stor vattenpark
Ett trevligt och inbjudande hotell med en gästvänlig atmosfär som passar hela familjen. Här finns en stor vattenpark med ett 20-tal vattenrutschkanor av olika storlek, sju pooler (en uppvärmd nov-mar) var av en pool med vågmaskin och en "lazy river". Hotellet har en buffé- och en à la carterestaurang, flera barer, Spa-avdelning, bra gym, bordtennis och biljard. Det finns även en stor lekplats och en barnklubb (4-12 år, ej svensktalande). Vattensporter och tennisbana finns på systerhotellet Radisson, på andra sidan gatan. Det anordnas underhållning och aktiviteter dagligen. Hotellet ligger centralt i Nabq med butiker och resturanger i området. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad

Rummen
Rummen är stora, ljusa och hemtrevligt inredda. Standardrum, ca 33 kvm, med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd i bäddsoffa. Superiorrum är lika stora och utrustad precis som standardrummen men ligger på översta våningsplanet och har där med bättre utsikt. Familjerum, ca 70 kvm, för fyra personer (minst ett barn under 12 år) bestående av två rum, ett sovrum för två personer och ett vardagsrum med extrabäddar i bäddsoffa, samt två badrum. Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (tom) och balkong eller markterrass (låga balkongräcken). Badrummen har toalett, hårtork och badkar (duschkabin i det ena av familjerummens badrum).

Övrigt
Turist/centrumområde med genomfartstrafik. Ljud från hotellets underhållning, vattenpark och flygplanstrafik kan ibland uppfattas som störande. Byggt 2005, renoverat 2011. Totalt 401 rum fördelat på tio byggnader. Trappor och nivåskillnader på området. Hotellet delar strand med systerhotellet Radisson. En trafikerad väg samt Radissons hotellområde måste passeras för att man ska nå stranden. Det finns gratis transport till stranden flera gånger i timmen. Uttagsautomat finns ca 100 m bortom hotellet. Gratis wifi i lobbyn. Poolhandduk finns att låna. Kassafack och luftkonditionering på rummen ingår. Officiell klassificering ****.

Hotellet byter ägare och namn 1/1-18 från Park Inn by Radisson till Parrotel Aqua Park.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 3 )

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool ( en uppvärmd pool )
  • Pool med Vattenrutschkana
  • Barnpool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Nabq Sharm El-Sheikh Park Inn

Telephone

:+ 2 (069) 3710 313