Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Rixos Seagate

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***** 

Förstklassigt och lyxigt
En fantastisk och relativt nybyggd semesteroas för dem som vill ha det bästa. Rixos är en välkänd internationell hotellkedja som alltid satsar på att erbjuda det bästa inom service och komfort. Hotellområdet är enormt, orkar man inte gå finns det transportservice, och här finns inte mindre än sex pooler (relax- & barnpoolen är uppvärmda vintertid). Det finns även en uppvärmd inomhuspool. De vuxna gästerna på hotellet kan koppla av på den fina och väl tilltagna Spa-avdelningen (min 12 år) eller träna på gymmet (min 16 år). För de yngre barnen (4- 12 år) finns det en barnklubb (ej svensktalande personal) med en stor lekplats. Även för de äldre barnen finns en avdelning med datorspel, air hockey, minifotboll och andra aktiviteter. Utöver detta erbjuder hotellet tennis, bordtennis, biljard, basket, strandvolleyboll, underhållning och motionspass. Det finns gott om barer och restauranger, inte mindre än sex à la carterestauranger att välja emellan. Vid den långa, härliga sandstranden finns servering, solstolar och en 850 m (!) lång brygga som går rakt ut i vattnet, över korallreven. Inte långt ifrån hotellet finns ett shoppingområde och det är gångavstånd till Nabqs centrum. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Välinredda, ombonade och eleganta rum. Alla rum är väl tilltagna och har varierande planlösning.
Superiorrum (ca 32 kvm) för två personer med en dubbelsäng eller två enkelsängar.
Deluxerum (ca 36-40 kvm) för två personer och med möjlighet till en extrabädd. Dessa rum är en rymligare variant av superiorrummen och har även plats för en sittgrupp.
Familjerum (ca 40-58 kvm) för fyra personer, består av två sovrum och ett badrum.
Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (vatten, läsk & öl ingår), parkettgolv och balkong eller markterrass. Rymliga badrum (glasdörr) med duschkabin, toalett, hårtork och badrock.
Luftkonditionering i rummen ingår.

Övrigt
Strand/turistområde med lokal trafik. Ljud från hotellets underhållning och poolområde samt flygtrafik kan ibland uppfattas som störande. Totalt 783 rum fördelade på en huvudbyggnad och ett tjugotal mindre byggnader. Hiss endast i huvudbyggnaden. Stora avstånd inom området. Transportservice finns inom området somt trafikerar mellan huvudbyggnaden och stranden var 15:e minut. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns i lobbyn.

Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 2015 )
  • Renoverat ( löpande renoveringar )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 3 )
  • Hiss i endast vid bufférestaurangen
  • Hissen når alla våningsplan

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
GOOGLE REMARKETING CODE