detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Royal Grand Sharm

Säsong:

Fina snorklingsmöjligheter
Hotellet ligger vid Om El Seid och har en vacker utsikt över Röda havet. Det är gångavstånd till både shoppinggallerian Il Mercato och basarområdet där det även finns ett bra utbud av restauranger. Kustremsan utanför hotellet är välbesökt av dykbåtar då det finns gott om rev i området. Från hotellstranden finns en 70 meter lång flytbrygga som ger överblick över två av dessa rev. På området finns en prunkande trädgård med tre pooler (två är uppvärmd nov-mar, beroende på vädret), tennisbana, minigolf och en lekplats. Hotellet erbjuder även en spa-avdelning, gym, bastu, flera barer och en buffé- och en à la carterestaurang. Ett aktivitetsteam anordnar aktiviteter och underhållning dagligen för alla åldrar. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Spatiösa, ljusa och traditionellt inredda rum. Standardrum, ca 37 kvm, med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (vatten ingår) och balkong eller markterrass. Badrummen har toalett, hårtork och duschkabin.

Övrigt
Turist/centrumområde med ljud från trafik, en närliggande moské och folkliv som ibland kan uppfattas som störande. Byggt 1998, renoverat 2015. Totalt 350 rum fördelat. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns på hotellområdet. Wifi finns i lobbyn mot kostnad. Officiell klassificering *****.Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Hiss
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning