Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Sharm Cliff Resort All Inclusive

Sharm Cliff Resort All Inclusive

Officiell hotellklassificering *** 

Hotell med panoramautsikt över Naama Bay
Hotellet ligger på en klippa, högt över Naama Bay med en underbar utsikt. Via trappor ner för klippan når man snabbt bad och centrum med stort shoppingutbud och nattliv. Här råder en ungdomlig atmosfär. På hotellområdet finns en bufférestaurang med fantastisk panoramautsikt. Det finns även barer, ett shishacafé, en tennisbana, biljard, bordtennis och två poolområden (varav en uppvärmd nov-mar, beroende på vädret). Hotellets gäster kan även nyttja en del av faciliteterna på grannhotellet Sharm Holiday. Några aktiviteter/ faciliteter mot en kostnad.

Rummen
Rymliga och ljusa, något slitna rum.
Standardrum (ca 40 kvm) med två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd (två bäddar om det är barn under 12 år).
Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon och balkong eller markterrass (fyra rum utan). Luftkonditionering ingår. Badrummen har toalett, hårtork och badkar med väggfast dusch.

Övrigt
Turist- och centrumområde. Totalt 223 rum fördelat på två byggnader. Ljud från flygtrafik kan ibland uppfattas som störande. Nivåskillnader och trappsteg inom hotellområdet. För att komma ner till Naama Bay tar man lättast trapporna som går ifrån hotellet (många och brant). Det går att gå runt men det blir en relativt lång omväg. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns i Naama Bay. Fri busservice till hotellets båda privata stränder, Naama Bay (1 km, bilvägen) och Hadaba (6 km, bra snorkling). Vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger och utomhusfaciliteter) kan ha begränsat öppethållande beroende på beläggningen på hotellet.
Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Kassafack på rummet
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool ( 1 uppvärmd vintertid )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Sharm Elshiekh- Naama Bay, south Sinai

Telephone

:+20693600265 up to 6

Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
  • Pool med Vattenrutschkana

Strand

  • Hotellstrand ( 2 Beaches )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Sharm Elshiekh- Naama Bay, south Sinai

Telephone

:+20693600265 up to 6

GOOGLE REMARKETING CODE