Hotell Sharm Cliff Resort All Inclusive

https://www.detur.se/static/sharm_clif_hotel_s_scliff/sharm_clif_hotel_s_00_scliff.jpg

Säsong:

Hotell med panoramautsikt över Naama Bay
Hotellet ligger på en klippa, högt över Naama Bay med en underbar utsikt. Via trappor ner för klippan når man snabbt bad och centrum med stort shoppingutbud och nattliv. Här råder en ungdomlig atmosfär. På hotellområdet finns en bufférestaurang med fantastisk panoramautsikt. Det finns även barer, ett shishacafé, en tennisbana, biljard, bordtennis och två poolområden (varav en uppvärmd nov-mar, beroende på vädret). Hotellets gäster kan även nyttja en del av faciliteterna på grannhotellet Sharm Holiday. Några aktiviteter/ faciliteter mot en kostnad.

Rummen
Rymliga och ljusa, något slitna rum. Standardrum, ca 40 kvm, med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd (två bäddar om det är barn under 12 år). Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (tom) och balkong eller markterrass. Badrummen har toalett, hårtork och badkar med väggfast dusch.

Övrigt
Turist- och centrumområde. Byggt 2005/2008. Totalt 223 rum fördelat på två byggnader. Ljud från flygtrafik kan ibland uppfattas som störande. Nivåskillnader och trappsteg inom hotellområdet. För att komma ner till Naama Bay tar man lättast trapporna som går ifrån hotellet (många och brant). Det går att gå runt men det blir en relativt lång omväg. Wifi i lobbyn (kostnadsfritt). Poolhandduk finns att låna. Kassafack och luftkonditionering på rummen ingår. Uttagsautomat finns i Naama Bay. Fri busservice till hotellets båda privata stränder, Naama Bay (1 km, bilvägen) och Hadaba (6 km, bra snorkling). Officiell klassificering ****.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )
  • Betalkort accepteras ( Visa, MasterCard & Amex )

Restaurang / Bar

: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Sharm Elshiekh- Naama Bay, south Sinai

Telephone

:+2 069 36 00 265 up

Fax

:002 069 360 02 70