detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Verginia Sharm

Hotell Verginia Sharm

Säsong:

Mindre hotell i Hadaba
Detta är ett lite mindre hotell där hela området är byggt i en cirkelformation. Detta gör hotellet lättöverskådligt och det känns mysigt och intimt. Här finns ett vackert poolområde med bl.a. ett litet vattenfall och en trevlig poolbar. På taket till poolbaren finns det populära sishacaféet. På området finns även en bufférestaurang, ett litet Spa, bastu, biljard, bordtennis och en fin lekplats. Hotellet ligger i utkanten av Hadaba med gångavstånd både till den populära gallerian ”Il Mercato” (1 km) och Old Market (3 km). Hotellet har tillgång till en privata strand dit det går gratis busstransport. Hotellet anordnar lättare underhållning några dagar i veckan. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad

Rummen
Enkla men trevliga standardrum, ca 25-35 kvm, för två personer. Alla rum har olika planlösning. Rummen har två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en eller två extrabäddar, klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (tom) och balkong eller markterrass. Fina badrum med toalett, hårtork och badkar eller duschkabin.

Övrigt
Turist/centrumområde med ljud från trafik, hotellets underhållning och flygplanstrafik som ibland kan vara störande. Byggt 2005/07, renoverat 2016. Totalt 156 rum fördelat på tre byggnader. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns i lobbyn. Wifi i lobby och rum mot kostnad. Poolhandduk finns att låna. Kassafack och luftkonditionering på rummen ingår. Officiell klassificering ****.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 3 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi i lobby & rum )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool ( ej uppvärmd )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Motels.ST. Elhadaba . Sharm El-Sheikh

Telephone

:002 069 366 47 80