Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Eva Suites

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***

Populärt lägenhetshotell med All inclusive
Detta lägenhetshotell har blivit en favorit hos våra gäster. Hotellet har ett bra läge med gångavstånd till det mesta. Eva Suites är litet och mysigt och byggt i typisk grekisk stil; vita hus med blåa dörrar som fint inramas av blomstrande bougainvillea, gröna gräsmattor och palmer. Här finns två poolområden med en poolbar som serverar dryck och enklare rätter. Det finns också en restaurang som serverar frukost, lunch och middag (restaurangen ligger en trappa upp, ej hiss). På gångavstånd ligger centrum i Agia Marina där det finns både restauranger och möjlighet till shopping. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Lägenheterna 
Lägenheterna varierar i storlek och utformning, och är ganska enkelt och klassiskt kretensiska i sin inredning.
Enrumslägenheter/studio (ca 20-30 kvm) för två personer, några med möjlighet till en extrabädd. Ett sovrum med kylskåp.
Tvårumslägenheter (ca 45 kvm) för två personer, med möjlighet för två extrabäddar. Ett sovrum och vardagsrum med kokhörna.
Trerumslägenheter (ca 65 kvm) för fyra personer, med möjlighet till en extrabädd. Två sovrum och ett vardagsrum med kokhörna.
Sovrummen har en mindre dubbelsäng eller två enkelsängar. I vardagsrummet finns det möjlighet till en eller två extrabäddar (bäddsoffa 80 x 180 cm). Kokhörnan har enkel köksutrustning, kylskåp, vattenkokare eller kaffebryggare samt två kokplattor (samtliga studios & 2 av 24 tvårumslgh saknar kokhörna men har kylskåp). Alla lägenheter har tv (lokala kanaler), balkong (låga räcken) eller markterrass och klinkergolv. Badrummet har duschkabin och toalett. Många av lägenheterna har en planlösning i två våningar med en smal spiraltrappa mellan våningsplanen. Luftkonditionering ingår.

Övrigt
Turist/strandområde med genomfarts trafik och folkliv som ibland kan uppfattas som störande. Totalt 52 lägenheter fördelat på sju byggnader. Ingen hiss. Mycket trappor och nivåskillnader inom området. För att komma till stranden måste en trafikerad väg korsas. Uttagsautomat finns ca 50 m bort.

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

  • Flygplats ( Chania airport - 30 km )
  • Strand ( 50 m )
  • Lokalt centrum ( Agia Marina - 0 m )
  • Centrum ( Chania - 10,3 km )

Allmänna faciliteter

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Kassafack på rummet ( ca 20 €/vecka )
  • Internetuppkoppling ( wifi i allmänna utrymmen )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
GOOGLE REMARKETING CODE