detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter Georgina

Säsong:

Mitt på stranden
Ett litet familjedrivet hotell där ägarna bor på hotellet så att de kan se till att alla gäster har det bra. Hotellet ligger mitt på stranden med en av områdets populäraste strandbarer i närheten. Hotellet har ett litet poolområde med utsikt över havet. Gott om butiker och restauranger i området. Stranden vid hotellet är en fin, långgrund sandstrand. Solstolar och parasoller mot kostnad.

Lägenheterna
Enkla, traditionellt inredda och ljusa lägenheter. Enrumslägenheter (studio) med en två separata sängar och en extrasäng och liten kokhörna. Tvårumslägenheter med ett separat sovrum med två separata sängar och ett vardagsrum med en extrabädd/soffa och kokhörna. En del av lägenheterna har en planlösning i två våningar och då har de en smal spiraltrappa mellan våningsplanen. Alla lägenheter har klinkergolv, satellit-tv och balkong. Kokhörna med två kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enklare köksutrustning. Små badrum med duschhörna och toalett. Alla rum är rökfria.

Övrigt
Strand/ turistområde med lokal trafik. Ljud från närliggande barer kan uppfattas som störande. Byggt 1987/2002, renoverat 2003. Totalt 23 lägenheter fördelat på tre byggnader. Wifi finns i lobbyn (gratis). Kassafack kostar ca 10 euro/vecka, och luftkonditionering 10 euro/dag (apr-18). Uttagsautomat finns ca 250 m bort och flera matvarubutiker i omgivningen. Poolhandduk finns att hyra.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

  • Flygplats ( Chania Airport - 25 km )
  • Strand ( strandläge )
  • Lokalt centrum ( Agia Marina - 20 m )
  • Centrum ( Chania - 9 km )

Allmänna faciliteter

Reception

Pooler

  • Pool
: Mot betalning