detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter Minos Village

Säsong:

Modernt lägenhetshotell
I kanten av Agia Marina ligger detta trevliga lägenhetshotell. Det mysiga lilla poolområdet omringas av träd och buskar samt de fyra hotellbyggnaderna. Poolen har en väl avgränsad barndel. Hela hotellet känns ljust och trevligt och är klassiskt inrett men känns samtidigt modernt. Hotellet har en bar och liten restaurang (enklare rätter) som öppnar redan till frukost. Det är nära både till strand och till nöjesutbud.

Lägenheterna
Välutrustade, funktionella och trevliga lägenheter inredda med ljusa trämöbler och ljusa textilier. Enrumslägenheter (studio) med två separata sängar eller en dubbelsäng, sittgrupp med extrabädd i bäddsoffa och kokhörna. Tvårumslägenheter med ett sovrum med två separata sängar eller en dubbelsäng och ett vardagsrum med extrabäddar i bäddsoffa, och kokhörna. Alla lägenheter har telefon, tv (lokala kanaler), klinkergolv och balkong eller markterrass. Kokhörna med en kokplatta, litet kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork.

Övrigt
Turist/strandområde med genomfartstrafik. Byggt 2000, renoverat 2010. Totalt 36 lägenheter fördelat på fyra byggnader. Wifi i lobbyn (gratis) och på rummen (mot kostnad). Uttagsautomat finns ca 300 m från hotellet och en större mataffär finns ca 150 m bort. Kassafack på rummen kostar ca 14 euro/vecka & luftkonditionering 6 euro/ dag för studio & 10 euro/dag för 2-rumslgh (jul-17). Poolhandduk finns att hyra.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och nattFaciliteter

Avstånd

  • Flygplats ( Chania airport - 22 km )
  • Strand ( 350 m )
  • Lokalt centrum ( Agia Marina - 300 m )
  • Centrum ( Chania - 9 km )

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, utomhus
  • À la carte ( frukost & snacks )

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning