detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter Nontas hotell

Lägenheter Nontas hotell

Säsong:

Officiell hotellklassificering *** 

Mysigt poolområde och nära den fina stranden i Agii Apostoli
Ett litet och trevligt lägenhetshotell som ligger efter huvudgatan. Här finns ett ljust och mysigt poolområde som är hotellets hjärta. Vid poolen finns solstolar, sittplatser, en bar som även serverar snacks och frukost. Under jun-aug arrangeras en grekisk afton runt poolen en kväll i veckan. Hotellet ligger med gångavstånd till den fina lagunformade stranden i Agii Apostoli. Goda förbindelser med buss flera gånger i timmen till både Chania och Platanias. Hotellet har även en liten butik som säljer lokala produkter.

Lägenheterna
Ljusa, trevliga och robust inredda lägenheter med möbler i trä. Enrumslägenheter (studio), ca 26 kv, med två separata sängar och möjlighet till en extrabädd i bäddsoffa. I en del av rummet finns ett litet pentry. Tvårumslägenheter, ca 36 kvm, med ett sovrum (två separata sängar) och ett vardagsrum med två extrabäddar i bäddsoffor och ett litet pentry. Alla lägenheter har klinkergolv, telefon, satellit-tv och balkong eller markterrass (låga balkongräcken med brett avstånd mellan spjälorna). Pentry med två kokplattor, kylskåp, köksfläkt, enkel köksutrustning och vattenkokare. Badrummen har dusch och toalett. En handikappanpassad studio och en tvårumslägenhet finns på förfrågan (dörren är 84 cm bred).

Övrigt
Strand/ turistområde med genomfartstrafik. Byggt 2001, renoverat 2008. Totalt 30 rum fördelat på två byggnader. Ingen hiss. Wifi finns över hela hotellet (gratis). Kassafack kostar ca 10 euro/vecka och luftkonditionering 7 euro/ dag (jul-17). Uttagsautomat finns ca 100 m bort.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

  • Flygplats ( Chania Airport - 18 km )
  • Strand ( 200 m )
  • Lokalt centrum ( Agii Apostoli - 0 m )
  • Centrum ( Chania - 4 km )

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 2001 )
  • Renoverat ( 2012 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Kato Daratso, 73100 Chania,Crete, Greece

Telephone

:+ 30 28210 33777/8