detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter Nontas Suites

Lägenheter Nontas Suites

Säsong:

Officiell hotellklassificering *** 

Litet och fint lägenhetshotell med bra läge
Ett litet lägenhetshotell med ett centralt läge i mysiga Agii Apostolis. Hotellet ligger 50 m ifrån systerhotellet Nontas hotell där pool och övriga faciliteter kan nyttjas. På hotellet finns en liten bar som serverar frukost och förfriskningar. Hotellet är relativt nyrenoverat och känns modernt, fräscht och fint. Det är gångavstånd till stranden och bussen till Chania stannar inte långt bort och går flera gånger i timmen.

Lägenheterna
Rymliga och trevliga lägenheter, traditionellt inredda med möbler i trä. Enrumslägenheter (studio), ca 30 kvm, med två separata sängar och möjlighet till en extrabädd i bäddsoffa. Tvårumslägenheter, ca 45 kvm, med ett sovrum (två separata sängar) och ett vardagsrum med två extrabäddar i bäddsoffor. Alla lägenheter har klinkergolv, telefon, satellit-tv, balkong eller markterrass (låga balkongräcken) och ett litet pentry med två kokplattor, kylskåp, köksfläkt, enkel köksutrustning och vattenkokare. Badrummen har dusch och toalett.

Övrigt
Strand/ turistområde med genomfartstrafik som ibland kan uppfattas som störande. Byggt 1991, renoverat 2015. En byggnad med totalt 21 lägenheter. Ingen hiss. Wifi finns i allmänna utrymmen (kostnadsfritt). Kassafack kostar ca 10 euro/vecka och luftkonditionering 7 euro/ dag (mar-16). Uttagsautomat finns ca 200 m bort. Receptionen är bara bemannad ett par timmar om dagen, övrig tid hänvisas gästerna till Nontas hotell.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

  • Flygplats ( Chania airport - 18 km )
  • Strand ( 350 m )
  • Lokalt centrum ( Agii Apostoli - 0 m )
  • Centrum ( Chania - 4 km )

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( även frukost )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Kato Daratso, 73100 Chania, Crete, Greece

Telephone

:+30 28210 31805