Lägenheter Sunrise Suite

https://www.detur.se/static/creta_sunrise_suite_s_sunsuit/creta_sunrise_suite_s_00_sunsuit.jpg

Säsong:

Officiell hotellklassificering *** 

Mitt i Agii Apostolis
Ett litet lägenhetshotell med centralt läge i Agii Apostolis. Hotellet ligger på en mysig liten tvärgata mellan strand och huvudgata. Inte långt bort ligger ett parkområde (pinjeträd) som är populärt att motionera i och med en välbesökt lekplats, samt en fin lagunformad strand. Hotellet har ingen pool men hotellets gäster kan gå tvärs över gatan och nyttja poolen på hotell Inea. Dess poolbar är en av de mer populära i området.

Lägenheterna
Små, fina enrumslägenheter (studios), ca 18 kvm, minimalistiskt och modernt inredda i ljusa färger. Alla lägenheter har en mindre dubbelsäng, telefon, satellit-tv, laminatgolv, balkong eller markterrass och kokvrå med enkel köksutrustning, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och två kokplattor. Badrummet har duschkabin, hårtork och toalett.

Övrigt
Turist/strandområde med lokal trafik och folkliv. Byggt 1987, totalrenoverat 2016. En byggnad med totalt 8 lägenheter. Ingen hiss. Transferbussen stannar ca 100 m ifrån hotellet. Receptionen är öppen ett par timmar om dagen, övrig tid nås ägaren via telefon. Wifi på hela hotellet (gratis). Kassafack kostar 10 euro/vecka och luftkonditionering 7 euro/dag (sep-17). En mataffär och uttagsautomat finns ca 100 m ifrån hotellet.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1987 )
  • Renoverat ( 2016 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi på hela hotellet )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet ( 10 € / week )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Agii Apostoli, Chania, Crete

Telephone

:+30 694 205 3853