Sunrise Suites

https://www.detur.se/static/creta_sunrise_suite_s_sunsuit/creta_sunrise_suite_s_00_sunsuit.jpg

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***

Mitt i Agii Apostolis
Ett litet lägenhetshotell med centralt läge i Agii Apostolis. Hotellet ligger på en mysig liten tvärgata mellan strand och huvudgata. Inte långt bort ligger ett parkområde (pinjeträd) som är populärt att motionera i och med en välbesökt lekplats, samt en fin lagunformad strand. Hotellet har ingen pool men hotellets gäster kan gå tvärs över gatan och använda poolen på hotell Inea. Dess poolbar är en av de mer populära i området.

Lägenheterna
Små, fina enrumslägenheter/studios (ca 18 kvm) som är minimalistiskt och modernt inredda i ljusa färger.
Alla lägenheter har en mindre dubbelsäng, telefon, satellit-tv, laminatgolv, balkong eller markterrass och kokvrå med enkel köksutrustning, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och två kokplattor. Badrummet har duschkabin, hårtork och toalett. Luftkonditionering i rummen kostar ca 7 euro/dag.

Övrigt
Turist/strandområde med lokal trafik och folkliv. En byggnad med totalt åtta lägenheter. Ingen hiss. Transferbussen stannar ca 100 m ifrån hotellet. Receptionen är öppen ett par timmar om dagen, övrig tid nås ägaren via telefon. En mataffär och uttagsautomat finns ca 100 m ifrån hotellet.

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1987 )
  • Renoverat ( totalrenoverat 2016 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet ( ca 10 €/vecka )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Agii Apostoli, Chania, Crete

Telephone

:+30 694 205 3853

E-post

:antonis.kouloumpis@gmail.com