detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Cyprotel Faliraki All Inclusive

Hotell Cyprotel Faliraki All Inclusive

Säsong:

Officiell hotellklassificering ****  

Hotell i ett lugnt område med mindre vattenpark
På södra sidan av Faliraki centrum, med lugnt läge ligger denna familjevänliga hotellanläggning. Hotellet består av ett flertal mindre hotellbyggnader som är omgivna av en enorm trädgård med gott om gräsmattor som inbjuder till lek och bus. Det finns flera pooler på området, en stor härlig huvudpool, en s.k. relaxpool för vuxna samt ett härligt poolområde med sju vattenrutschkanor*. Givetvis finns det även barnpooler. På området finns det även flera barer, en bufférestaurang, biljard, minifotboll, minigolf, bordtennis, tennisbana, bastu och ett mindre aktivitetsteam som ordnar lekar och underhållning i viss mån. Närmaste strand är Katharastranden som ligger en dryg kvart bort om man promenerar**. Den består av en blandning mellan sand och klappersten. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, traditionellt inredda rum med ljusa textilier och accenter i turkost. Standardrum för två personer och med möjlighet till en extrasäng. Två separata sängar eller en dubbelsäng. Hotellet har även tre olika varianter av familjerum. Familjerum för upp till fem personer bestående av två rum med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd i bäddsoffa. Ett badrum. Familjerum med våningssäng är en rymligare variant av standardrummet och har två separata sängar eller en dubbelsäng och en våningssäng (rekommenderas för barn under 12 år). Familjerum med skjutdörr består av två sovrum (ett med en dubbelsäng och ett med två separata sängar) med en skjutdörr emellan och ett badrum. Alla rum har klinkergolv, telefon, satellit-tv, minibar (tom) och balkong (bred springa överst i räcket) eller markterrass. Små badrum med badkar eller duschhörna, toalett och hårtork.

Övrigt
Turistområde med lokal trafik. Ljud från hotellets poolområde kan uppfattas som störande. Delvis renoverat 2016. Ett flertal fyravåningsbyggnader med totalt 356 rum. Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Stort hotell område med mycket trappor och stora nivåskillnader. Wifi finns gratis i allmänna utrymmen. Poolhandduk finns mot deposition. Kassafack i rummen mot kostnad, 2 euro/dag (aug-17). Luftkonditionering ingår men är endast i bruk 15 juni-15 september.
*Vattenrutschkanorna är öppna varje dag mellan 10:00-18:00, min. ålder 6 år. **Gratis transport till stranden två gånger dagligen under högsäsong.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår
  • Renoverat ( 2016 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 4 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
  • Pool med Vattenrutschkana
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Faliraki Area B, Faliraki 851 00, Greece

Telephone

:+30 224 1085610