Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Sunconnect Cyprotel Faliraki All Inclusive

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

Hotell i ett lugnt område med mindre vattenpark 
På södra sidan av Faliraki centrum, med lugnt läge ligger denna familjevänliga hotellanläggning. Hotellet består av ett flertal mindre hotellbyggnader som är omgivna av en enorm trädgård med gott om gräsmattor som inbjuder till lek och bus. Det finns flera pooler på området, en stor härlig huvudpool, en s.k. relaxpool för vuxna samt ett härligt poolområde med sju vattenrutschkanor*. Givetvis finns det även barnpooler. På området finns det även flera barer, en bufférestaurang, biljard, minifotboll, bordtennis, tennisbana och ett mindre aktivitetsteam som ordnar lekar och underhållning i viss mån. Närmaste strand är Katharastranden som ligger en dryg kvart bort om man promenerar**. Den består av en blandning mellan sand och klappersten. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, traditionellt inredda rum med ljusa textilier och accenter i turkost.
Standardrum (ca 22 kvm, bokas som twin) för två personer och med möjlighet till en extrasäng. Två enkelsängar eller en dubbelsäng.
Familjerum med våningssäng (ca 25 kvm) är en rymligare variant av standardrummet och har två enkelsängar eller en dubbelsäng och en våningssäng (rekommenderas för barn under 12 år). Alla rum har klinkergolv, telefon, satellit-tv, minibar (tom) och balkong (bred springa överst i räcket) eller markterrass. Små badrum med badkar eller duschhörna, toalett och hårtork.
Budgetrum är standardrum som saknar balkong/markterrass.

Övrigt
Turistområde med lokal trafik. Ljud från hotellets poolområde kan uppfattas som något störande. Ett flertal fyravåningsbyggnader med totalt 375 rum. Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Stort hotell område med mycket trappor och stora nivåskillnader. Poolhandduk finns mot deposition. *Vattenrutschkanorna är öppna varje dag mellan 10:00-18:00, min. ålder 6 år. **Gratis transport till stranden flera gånger dagligen under högsäsong.

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1985 & 2011 )
  • Renoverat ( 2017/18 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 3 )

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet ( ca 2 €/dag )
  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
  • Pool med Vattenrutschkana
: Mot betalning
GOOGLE REMARKETING CODE