detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Kriamos Blue Faliraki

Säsong:

Nyrenoverat vuxenhotell
Detta hotell håller på att genomgå en total förvandling och blir ett nytt, modernt och inbjudande hotell. Under 2017 totalrenoverades huvudbyggnaden och under vintern 2018 kommer hotellet att utökas med ytterligare tre byggnader och ett poolområde. Inredningen går i ljusa färger som ger rymd, och även utomhus är trädgård och poolområde ljust och luftigt. Varje poolområde har en poolbar. I lobbyn finns det även där en bar och hotellets bufférestaurang har sittplatser både inom- och utomhus. Hotellet ligger lugnt till en bit bortom centrum och strand. Till stranden når man efter en promenad på kappa 10 minuter och centrum det dubbla. Under högsäsong arrangerar hotellet ”Grekisk afton” en kväll i veckan. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Trevliga, stramt inredda rum i svala färger. Relativt små.
Standardrum (ca 18-20 kvm) för två personer. En dubbelsäng eller två separata sängar.
Trippelrum (ca 23-25 kvm) är en något rymligare variant av standardrummen med plats för tre personer. En dubbelsäng och en enkelsäng.
Alla rum har klinker- eller laminatgolv, telefon, litet kylskåp, satellit-tv och balkong eller markterrass. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.

Övrigt
Turistområde med lokal trafik. Byggt 1988/2018, renoverat 2017. Totalt 172 rum fördelat på fyra byggnader. Hiss endast i huvudbyggnaden. Wifi finns gratis i allmänna utrymmen. Poolhandduk finns att låna. Kassafack i rummen mot kostnad (prisuppgift saknas) och luftkonditionering ingår. Hotellet vänder sig till gäster över 16 år.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1988 )
  • Renoverat ( 2017 )
  • Hiss ( endast i huvudbyggnaden )
  • Hissen når alla våningsplan ( MAIN BULDING ONLY )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 3 )

Reception

  • Kassafack på rummet
  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool
: Mot betalning