Hotell Lymberia

https://www.detur.se/static/rhodes_lymberia_hotel_s_lymb/rhodes_lymberia_hotel_s_00_lymb.jpg

Säsong:

Mellanklasshotell med lugnt läge
Lite bakom centrum i Faliraki, i lugna omgivningarna ligger detta mellanklasshotell. Det är gångavstånd till både centrum och stranden. På hotellområdet finns ett ljust poolområde med barnpool och bar, en bufférestaurang, lekplats, en tennisbana, en liten minigolfbana, biljard, bordtennis och ett enklare gym.  Hotellet har ett underhållningsteam som ordnar aktiviteter och lättare underhållning flera dagar i veckan. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Enkla, ljusa men relativt små standardrum, ca 18 kvm, för två personer. Alla rum har två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd (blir mycket trångt), klinkergolv, telefon, litet kylskåp, satellit-tv och balkong eller markterrass. Badrum med duschhörna, toalett och hårtork.

Övrigt
Turistområde med lokal trafik. Byggt 1987/2018, renoverat 2015. Totalt 154 rum fördelat på fyra byggnader. Wifi finns gratis i lobbyn och rummen. Poolhandduk finns att hyra. Kassafack i receptionen, ca 10 euro/vecka och luftkonditionering ca 7 euro/dag (jul-17). Luftkonditioneringen på rummen är centralstyrd och i bruk 1/7-15/9, ibland endast vissa timmar på dygnet.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och nattFaciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 3 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi i lobby & rum )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Faliraki 851 00, Greece

Telephone

:+30 22410 85676

E-post

:info@lymberia.gr